Marco de Wit 17 lokakuun, 2018
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Kansalaisaktivistit ovat usein huomanneet, etteivät poliisit useinkaan suostu näyttämään virkamerkkiään pyydettäessä. Ei, vaikka poliisit tietävät rikkovansa lakia!

Kaikki poliisit varmasti tietävät rikkovansa lakia, koska heidän omilla sivuilla käsketään näyttämään poliisimerkki pyydettäessä:

 

Kuvassa linkki poliisin FB-sivuille

 

Poliisin laittomat toimintatavat ovat helpottaneet valepoliisien toimintaa. Kun ihmiset on totutettu automaattisesti uskomaan poliisia, niin valepoliisienkin on helpompi huijata ihmisiä.

Poliisin röyhkeydestä nähtiin taas yksi esimerkki viime viikonloppuna Koivukylässä. Poliisin alkaessa käskyttämään kansalaisia nämä pyysivät nähdä aggressiivisimman poliisimiehen virkamerkin.

Poliisimies kieltäytyi ja syytti kansalaisia ”provokaattoreiksi” ja ”länkyttäjiksi”. Lisätietoa seuraavassa jutussa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kun kyseiselle poliisimiehelle muistutettiin, että laki vaatii näyttämään virkamerkin, niin hän selitti poliisiauton numeron riittävän.

Poliisimies valehteli.

Apulaisoikeuskansleri on yksiselitteisesti ilmoittanut, että poliisin on pyydettäessä näytettävä virkamerkkinsä. Se ei pelkästään todista hänen olevan poliisi, vaan siinä näkyy myös henkilötiedot, palvelusyksikkö ja virka-asema. Niistä voidaan päätellä kuinka laajoja pakkokeinoja kyseinen poliisi voi ylipäätään käyttää!

Poliisin, joka alkaa käskyttämään kansalaisia on pyydettäessä ehdottomasti näytettävä virkamerkkinsä!

 

Kuvassa linkki Finlexiin

 

Suomen poliisi on kuitenkin tunnettu siitä, ettei se välitä laista tai edes omista säännöistään. Tämä on luonut poliisiin vaarallisen laittomuuden ilmapiirin, jonka takia suuri osa poliisijohtoa onkin syytteessä.

Älä alistu poliisin laittomuuksiin. Tulosta tämä juttu tai poliisin oma ilmoitus ja näytä sitä seuraavalla kerralla poliisille, kun pyydät nähdä hänen virkamerkkinsä.

Muista myös videokuvata poliisin vastaus.

Jos poliisi silti kieltäytyy näyttämästä poliisimerkkiään, niin tee valitus tai rikosilmoitus.

Jos sinulla on puhelin mukana, niin voit myös soittaa hätäkeskukseen ja pyytää heiltä varmistus paikalla olevien poliisien henkilöllisyydestä!

Jos hätäkeskus kieltäytyy auttamasta, niin vetoa näihin poliisijohtaja Lardotin ohjeisiin.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Älä alistu poliisin mielivallalle.

Jos alistut poliisin laittomuuksiin, niin ne vain lisääntyvät.

Pidä oikeuksistasi kiinni!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook