Marco de Wit 18 lokakuun, 2018
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Suomen Kansa Ensin ry:llä on joka iltainen (perjantaita lukuunottamatta) Youtube-lähetys SKE 6 -kanavalla.

Eilen lähetyksessä käsiteltiin kaikista tärkeintä aihetta: Miten murskata globalistinen valtaeliitti, joka kansanmurhaa myös Suomea?

SKE:n vastauksena on 8-kohdan itsenäisyysohjelma, joka sisältää mm. nykyisen globalistisen korttitalomaisen pankkikartellin tuhoamisen.

Mutta miten toteuttaa SKE:n ohjelma käytännössä?

Marco de Wit selitti ratkaisun olevan yksinkertainen:

 

  1. Virallinen puolue
  2. Uusi vaihtoehtomedia

 

Nykyinen Suomen demokratia on rakennettu puolueiden varaan. On käytännössä mahdotonta laajasti vaikuttaa lainsäädäntöön ilman puoluetta. Lisäksi puolueella on voimakas lainsuoja sekä monenlaisia etuoikeuksia organisoida ihmisiä ja kerätä rahoitusta.

Puolue ja sen ohjelma ei kuitenkaan riitä, jos ihmiset eivät saa tietää siitä. On murskattava valtamedian globalistinen tiedotuskartelli. Siksi tarvitaan uusi vaihtoehtoinen media, joka kryptauksella mahdollistaa anonymiteetin ja haastaa globalistiset jätit Googlen, Facebookin, Microsoftin ja Amazonin.

Yksi tällainen haastaja on jo syntynyt: Norminetti, jonka työnimenä on ollut omasome. Norminetti käynnistyy kuukauden sisällä ja sitä johtaa erittäin lahjakas koodaaja Tuukka Pensala.

Tuukka on ystävällisesti auttanut myös Laiton Lehti?! teknisessä puolessa. Suurkiitos Tuukalle!

Alla olevassa videossa Marco de Wit ja Tuukka Pensala kertovat miten Laiton Lehti?! tulee tukemaan sekä SKE:n että Norminetin toimintaa valtaeliittiä vastaan.

Marco korostaa, että vaihtoehtomedia ja puolueprojekti ovat täysin erillisiä projekteja, mutta tukevat toisiaan samalla tavalla kuin junan raiteet ovat erillisiä, mutta molemmat tukevat junan kulkemista.

Kansallismielinen vapausjuna on matkalla kohti globalistisen valtaeliitin heikointa kohtaa ja romahduttaa sen vielä kuin korttitalon!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook