Marco de Wit lokakuu 20, 2018

Yllä oleva kuva kertoo totuuden:

Persut kannattavat liittoa jihadisteja johtavan Saudi-Arabian kanssa.

Halla-aho on niitä harvoja, jotka fanaattisesti ovat puolustaneet aseiden myyntiä jihadisteja tukevalle Saudi-Arabialle.

Siis siitäkin huolimatta, että kaikki tietävät Saudi-Arabian tukevan ISIS:iä.

Persut ovatkin yhdessä Sinisten ja Kokoomuksen kanssa voimakkaimmin kannattaneet Suomen sotkeutumista Lähi-Idän ikuisiin verikostoihin.

Persut väittävät vastustavansa islamisaatiota, vaikka tukevat sen juurisyitä voimakkaammin kuin mikään muu puolue.

 

Kuvassa linkki Magneettimediaan, jonka kieltämistä persut ovat tukeneet

 

Persuilla sanojen ja tekojen välinen ristiriita on suurempi kuin millään muulla puolueella.

Persut ovat takinkäännön maailmanmestareita.

 

 

Persut pettivät Suomen kansan triplatakinkäännöllä:

 

Takinkääntö 1: Kyllä avoimille rajoille!

Ensin 2015 persut aukaisivat rajat matuille. Tämä tapahtui Soinin johdolla, mutta Halla-aho ja Huhtasaarikaan eivät vaatineet eroa hallituksesta.

Kaiken kukkuraksi Halla-aho ja Huhtasaari kyllä vastustavat Ruotsin mallia, mutta edelleen hyväksyvät Kanadan mallisen vapaan maahanmuuton mukaanlukien viisumivapauden Albanian, Ukrainan ja Georgian kaltaisista mafiavaltioista.

Yksikään persu ei edes vaadi turvapaikanhakijoiden sulkemista saarille perustettaviin pakolaisleireihin ja palauttamista, vaan antavat taustoiltaan tuntemattomien kehitysmaalaisten kulkea vapaasti Suomessa.

 

Pakolaisleiri Tanskassa. Moni Tanskan demarikin on kovempi maahanmuuttokritiikissään kuin Suomen persut. (Kuvassa linkki YLE:n juttuun.)

 

Takinkääntö 2: Kyllä ”läntiselle” EU:lle, eurolle ja natotukselle!

Persuissa valta vaihtui 2017. Valtaan nousi ”maahanmuuttokriittinen” siipi, joka oli pitkään antanut ymmärtää vaativansa Suomen poliittista, taloudellista ja sotilaallista itsenäisyyttä.

Pian kuitenkin Halla-ahon johdolla persut käytännössä hyväksyvät EU:n ja euron. He eivät aio käyttää sinisiä miljooniaan ensin euro- ja sitten EU-kansanäänestyksen vaatimiseen, vaikka se olisi helpoin ja nopein tapa palauttaa Suomen itsenäisyys.

Halla-aho perustelee persujen takinkääntöä EU:n ja euron suhteen sillä, että Suomen on oltava ”lähellä” länsiliittoumaa. Erityisen lähellä Halla-ahoa on Ukrainan puolustaminen.

Ukrainassa pitkään asuneelle Halla-aholle näyttää olevan kovin läheistä Ukraina Ensin -ajattelu.

Halla-aho haluaa Suomen sotkeutuvan ikivanhoihin Itä-Euroopan verikoston kierteisiin.

Halla-ahon johtamat persut eivät todellisuudessa halua Suomesta itsenäistä, vaan Halla-ahon johdolla persut uhraavat Suomen taistelutantereeksi idän ja lännen välille hyväksymällä:

1. Natokumppanuuden

2. Natojoukot Suomessa toistuvasti harjoittelemassa

3. Isäntämaa- eli miehityssopimuksen

4. Naton Lupa tappaa -hybridivakoilukeskuksen

5. Itsetuhoiset USA-vetoiset pakotteet Venäjää vastaan

6. Suomen joukot miehittämässä Afganistania ja Lähi-Itää, jossa ne yhdessä USA:n ja Israelin kanssa tukevat Saudi-Arabian johtamia jihadisteja.

Halla-aholle Ukraina, EU, USA, Israel ja Saudi-Arabia ovat samaa ”läntistä liittoumaa”, jonka puolelle Suomen on asetuttava maailman eri kriisipesäkkeissä.

Sveitsin mallinen itsenäisyys ja puolueettomuus on hänelle täysin vieras ajatus.

 

 

Lopullinen takinkääntö 3: Kyllä poliisivaltiolle!

Sitten 2018 persut menivät vielä pidemmälle: He aukaisivat portit poliisivaltiolle!

Tämä tapahtui Halla-ahon ja Huhtasaaren johdolla, kun persut eivät vastustaneet sen enempää PVL:n kieltämistä ”hyvän tavan vastaisena” kuin tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettiakaan.

Persut menivät kansanpetturuudessaan kuitenkin vieläkin pidemmälle:

He hyväksyivät poliisivaltiolakipaketin radikaaleimman version, joka edellytti perustuslain 10 pykälän murskaamista! Eli murskattiin kirje- ja puhelinsalaisuutta sekä kotirauhaa puolustava perustuslaillinen yksityisyyden suoja!

Persut menivät kansanpetturuudesaan kuitenkin vieläkin pidemmälle:

He hyväksyivät perustuslain 10§ murskaamisen KIIREELLISENÄ. Eli he eivät edes halunneet antaa kansalaisten itse vaaleissa päättää heikennetäänkö heidän perustuslaillista yksityisyyden suojaa!

Persut puukottivat kansaa selkään törkeämmin kuin koskaan, vaikka he olivat vaa’ankielipuolue eli olisivat aktiivisella vastustuksella voineet estää perustuslain pikamuutoksen ja tehdä asiasta vaalikysymyksen!

Persut siis yksimielisesti antoivat lisää valtaa poliittiselle poliisille vainota kansallismielisiä.

Ja vielä pikavauhdilla kansalaisia silmille sylkemällä!

 

 

 

Tarvitaan itsenäistä ja puolueetonta Sveitsin mallia kannattava aitokansallismielinen puolue:

Suomen Kansa Ensin