Marco de Wit 22 lokakuun, 2018

 

Syksyllä alkanut Suomalaisen Suomen puolesta! -mielenosoituskiertue jatkuu.

Kontulan, Puhoksen, Itäkeskuksen, Meri-Rastilan, Porin ja Vantaan Koivukylän jälkeen on vuorossa Kankaanpää!

Suomen ja Kankaanpään puolesta. Loppu turvapaikkaturismille! -mielenilmaisu järjestetään lauantaina 27.10.2018 klo 13 Kankaanpään torilla.

Mielenilmaisussa korostetaan suomalaisia arvoja. Haluamme palauttaa Kankaanpään turvalliseksi alueeksi sulkemalla Kankaanpään vastaanottokeskuksen.

Kaikki turvapaikanhakijat on siirrettävä Tornion rajan tuntumassa konteista rakennettavaan pakolaisleiriin. Siellä heidän taustansa tutkitaan ja kaikki Ruotsista tulleet palautetaan Ruotsiin, lähtömaihin tai niiden lähialueille.

Ylivoimaisesti suurin osa turvapaikanhakijoista on taustaltaan epämääräisiä tai tuntemattomia. On vastuutonta antaa heidän liikkua vapaasti Suomessa ja Kankaanpäässä.

Useampi suomalainen on jo maksanut hengellään viranomaisten piittaamattomuudesta. Loppu turvapaikkaturismille ja kansalaisten vaarantamiselle!

Tapahtuma on yleiskansallismielinen, mutta halutessaan voi myös allekirjoittaa Suomen Kansa Ensin -kannattajakortin ja Reformin valitsijakortteja.

Tapahtumassa on kansanmikki ja siellä jaetaan ilmaista kahvia, keksejä ja makkaraa.

Tule mukaan nauttimaan kansallismielisestä seurasta ja puolustamaan Kankaanpäätä!

 

Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulta. Siellä voi ilmoittautua, mutta toki paikalle voi saapua myös ilmoittamatta.

 

Kuvassa linkki Facebookin tapahtumasivuun

 

Mielenilmaisua on mainostettu myös lehdissä:

 

 

 

Tiistaina 23.10.2018 klo 21 alkaen SKE 6 youtube-kanavalla tullaan keskustelemaan Kankaanpään nykyisestä matutilanteesta ja yhden vokkirakennuksen palosta.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun