Free speech 24 lokakuun, 2018

 

 

Pahinta yllä olevissa kuvissa näkyvässä pervoilussa on, että siihen sekoitetaan koko ajan yhä nuorempia lapsia! Suomessakin koulut ja jopa päivätarhat ovat alkaneet aivopesemään lapsia sairaaseen pride-pervoiluun.

 

Nyt pervosaatiota levittää myös politisoitunut poliisi Helsingin poliisilaitoksen johdolla! Poliisi ottaa jopa osaa pride-marsseihin, vaikka niissä seksualisoidaan lapsia. Rivipoliisit ovat tietysti kauhuissaan, mutta siitä eivät välitä poliittisen poliisin ylijohtaja Seppo Kolehmainen ja hänen läheinen ystävänsä polporeksi Kimmo Himberg.

 

Himberg avoimesti kehuskelee heittävänsä poliisikoulusta ulos jokaisen ”islamofobin”, ”rasistin” ja ”homofobin”. Poliisikoulussa jopa opetetaan, ettei väärille vitseille saa nauraa edes siviilissä!

 

Vihapuhepoliisikoulun rehtori Kimmo Himberg. (Kuvassa linkki lähdejuttuun)

 

 

Poliittinen poliisi ei ulotu vain poliisihallituksen ja poliisiammattikorkeakoulun johtoon, vaan myös keskusrikospoliisiin!

 

Polpon tunnetuimpana edustajana KRP:ssä toimii Thomas Elfgren, joka elää suvakkiunelmaa. Hän adoptoi kuusi ruandalaista poikaa, joista suurimman osan täysi-ikäisinä!

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

 

Ei siten ole kovin suuri yllätys, että Elfgren kuuluu äärisuvakkien Rasmus-yhdistyksen hallitukseen!

 

 

Kuvassa linkki MV-lehden juttuun

 

 

Yllätys ei ole myöskään, että tämä polpon johto- eli vihakolmikko pitää tiukasti yhtä.

 

Elfgren tutki Kolehmaisen ja Himbergin epäiltyjä rikoksia ja – yllätys, yllätys – totesi aateveljensä syyttömiksi!

 

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

 

Polpon vihakolmikon iskujoukkona katutasolla toimii Polpon pervokolmikko poliisitarkastaja Måns Enqvist, ylikomisario Jari Taponen ja komisario Johanna Sinivuori.

 

Poliisihallituksen poliisitarkastaja Måns Enqvist on pervokolmikon johtaja. Ruotsinkielisiä liberaaleja arvoja pakkosyöttävä Enqvist pistää kuriin kaikki homo- ja pervosaatiota paheksuvat rivipoliisit.

 

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

 

Pervokolmikko suorastaan painostaa rivipoliiseja hyväksymään pride-ideologiaa. Homofobit on saatava kuriin!

 

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

 

Eli kyseessä on siis sama kolmikko, joka kaduilla jahtaa myös islamisaation vastustajia!

 

Ylikomisario Taponen on määrännyt kansallismielisille useita no-go-alueita Helsingin keskustaan. Taponen kehuskelee näyttävänsä suvakkikaapin paikan myös tavallisille rivipoliiseille. Huhujen mukaan Taponen savustaa islamisaation kriitikoita ulos EET-poliisista.

 

Taponen puolustaa väsymättömästi kaikkia ”heikko-osaisia” romutransuista terroristeihin.

 

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Eli polpo tukee sekä islamisaatiota että pervosaatiota. Miksi? Koska näkevät kansallismieliset vihollisinaan!

 

Jos rakastat perinteistä suomalaista kulttuuria ja valitat islamisaatiosta, homosaatiosta tai pervosaatiosta, niin olet rasistinen vihapuhuja ja homofoobikko.

 

 

Kuvassa linkki Oikeaan Mediaan

 

 

Polpon päämääränä on levittää suvakismia ja pervoilua Ruotsin malliin!

 

Polpon pervokolmikko haluaa, että Suomessakin poliisi tanssii pride-kulkueessa.

 

 

Ruotsin poliisi tanssii Pridessä. (Kuvassa linkki Aamulehden juttuun ja kuvottavaan poliisin tanssivideoon.)

 

 

Priden kovin fanittaja poliisissa on kansallismielisten vainoojana tunnettu ja poliisikouluun ohituskaistalta päässyt komisario Johanna Sinivuori.

 

Ylikomissaario Jari Taposen läheinen yhteistyökumppani Sinivuori oli myös keskeisessä roolissa Suomi-Maidanin purkamisessa ja Rautatietorin no-go-alueen luomisessa.

 

 

Sinivuoren käskyttämä ”läskipää-poliisi” kiduttamassa Jallua. (Kuvassa linkki videoon.)

 

 

Sinivuori on kaikista vihatuin poliisi myös siksi, että jo vuosia hän on kohdellut kansallismielisiä äärimmäisen halveksivasti. Hän ei peittele suvakismiaan, vaan on siitä hyvin ylpeä.

 

 

Kuvassa linkki Twitterin #stadinskoude-tiliin

 

 

Sinivuori on yhdessä EET-poliisien ja hitaan alaisensa konstaapeli Pasi Kotron kanssa erikoistunut häiritsemään kansallismielisiä mielenilmauksia. Kokoontumisvapaus kuuluu vain laittomille ja Antifalle!

 

 

Polpon alin taso, konstaapeli Pasi Kotro. (Kuvassa linkki hänen suojelijoistaan kertovaan LL-juttuun)

 

 

Edes perustuslaillinen kokoontumisvapaus ei hidasta Sinivuorta. Hän kehitti termin ”laiton mielenosoitushenkilökunta” ja mielivaltaisesti keskeyttelee kansallismielisten mielenosoituksia.

 

 

Komisario Johanna Sinivuori repii vanhaa herrasmiestä.

 

 

Innokkaimmin Sinivuori keskeyttelee ja häiritsee lasten Pride-seksualisointia vastustavia mielenosoituksia. Pride-aate on niin lähellä Sinivuoren sydäntä, että hän jopa tekee perättömiä lastensuojeluilmoituksia lasten Pride-seksualisointia vastustavista vanhemmista!

 

[Pervokolmikko nostaa helposti kunnianloukkausjuttuja kriitikkojaan vastaan. Jos tässä jutussa on heidän mielestään jotain valheellista, niin toki kannattaa juttu nostaa. Näin saataisiin virallinen faktantarkistus käyntiin.]

 

Helsingin poliisilaitos arvostaa Sinivuoren työtä niin paljon, että 2018 valitsi hänet Helsingin vuoden poliisiksi! Ei siis ole yllättävää, että ruotsinkielisen vihapuhepoliisi Måns Enqvistin johdolla Helsingin poliisilaitos innokkaasti osallistuu lapsia seksualisoivaan Helsinki-Prideen.

 

Helsinki Pridessä kaikkia poliiseja virkapuvussa edustava vihapuhepoliisi Måns Enqvist. (Kuvassa linkki MTV:n juttuun.)

 

 

Poliisia ei vaivaa edes se, että Helsinki Pridessä pikkulapset kulkevat dildomiesten ja sairaiden sadomasokistien vieressä.

 

 

Kuvassa linkki kuvan omistavan Vastarinnan sivuille