Marco de Wit 3 marraskuun, 2018
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vihreät esiintyvät demokraattisena puolueena. Todellisuudessa vihreissä valtaa pitää hyvin pieni klikki, joka monopolisoi rahat ja vallan.

 

Valtaklikissä on kuitenkin pitkään kytenyt sisällissota! Vastakkain ovat Ville Niinistön johtama oikeistosiipi ja Outi-Alanko Kahiluodon johtama vasemmistosiipi.

 

Kiistakumppanit Ville Niinistö ja Outi Alanko-Kahiluoto. (Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun.)

 

 

Osittain kyse on Villen ja Outin huonoista henkilökemioista, mutta suurempi syy on taustoissa ja aatteissa. (Yleensä sama asia, koska yksilön sukutausta usein vaikuttaa aatteen muotoutumiseen.)

 

Villen sukutausta ja kasvatus on hyvin oikeistolainen. Ville kuuluu yhteen Suomen mahtisuvuista, Niinistön sukuun. Hänen isänsä on professori Kari Niinistö ja setänsä presidentti Sauli Niinistö.

 

Niinistön suku on jo lähes sata vuotta tunnettu Nokian edeltäjän eli Saloran omistajasuvun, Nordellien apulaissukuna. Saloran johtaja Fjalar Nordell oli Sauli Niinistön kummisetä! Fjalar oli myös Salon kaupungin kummisetä eli käytännössä johti koko kaupunkia.

 

Kummisetä Fjalar Nordell

 

Saloran tehdas, joka siirtyi Nokialle. Kuvassa linkki Salora-historiaan

 

 

Saulista koulutettiinkin lakimies ja poliitikko, joka vuosien ajan lakitoimistostaan, kaupunginhallituksesta ja Kokoomuksesta käsin auttoi Nordelleja selviämään Suomen suurimmasta korruptiovyyhdistä eli Salora-skandaalista.

 

Fjalar Nordellin manttelinperijä Jouko Nordell raastuvanoikeudessa 1978. Samana vuonna Sauli Niinistö perusti lakitoimistonsa.

 

Kuvassa linkki tekijänoikeuslähteeseen

 

Vuosien oikeustaistelun jälkeen Jouko Nordell sai 3,5 vuotta lahjusrikoksista.

 

Jouko Nordell

 

Myöhemmin Sauli sai palkinnon lojaalisuudestaan, kun hänet Salora-Nokian miehenä nostettiin eduskuntaan ja ministeriksi viemään Suomi globalistisen suurpääoman syliin EU:n, euroon ja Natoon.

 

Yllättäen EU:n mentiin kuitenkin sillä varaumalla, ettei lahjusrikollisuuden rangaistuksia saa kiristää.

 

[Video Saulin ja Nordellien suhteesta tällä hetkellä sensuroitu.]

 

 

Samalla tavalla myös Ville Niinistöstä kasvatettiin Nokian ja globalistisen valtaeliitin mies. Villestä leivottiin heti alusta asti poliitikko. Hän opiskeli Suomessa ja Englannissa kansainvälistä politiikkaa, jossa hän Venäjäfobisesti analysoi Venäjän ulkopolitiikkaa.

 

Osoitettuaan luotettavuutensa globalisteille hänet nostettiin suurella rahalla ja rakettimaisella nopeudella kunnanvaltuustoon ja 2005 Vihreän puolueen varapuheenjohtajaksi. Siis samantien! Vaikka ei ollut edes kansanedustaja!

 

Valtamedian tuella Ville jatkoi rakettimaista nousuaan eli 2007 eduskuntaan, 2009 eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi, 2011 puolueen puheenjohtajaksi ja saman tien myös ministeriksi.

 

Ville onkin tehnyt työtä käskettyä: Vihreitä natottamalla hän on vienyt Suomea ulkopoliittisesti yhä lähemmäksi USA:ta ja Natoa. Euron synnyttämästä vuosikymmenen lamastakaan Villen vihreissä ei puhuttu.

 

Veljenpoika on vihreissä tehnyt saman mitä setä teki kokoomuksessa. Yhdessä he sementoivat globalistisen suurpääoman vallan.

 

 

Outi Alanko-Kahiluodon tausta on täysin päinvastainen kuin Ville Niinistöllä. Outi kasvoi kahden tunnetun ja varakkaan kulttuurisuvun ympäröimänä: Alangot ja Kristinät, joista tunnetuin on Outin setä, runoilija Väinö Kristinä.

 

Alangon kirjailija- ja muusikkoperheestä puolestaan kuuluisimpia ovat Outin serkut Ismo, Ilkka ja Petri Alanko.

 

Ei siten ole yllättävää, että Alanko-Kristinän taiteilijasukujen vesa Outi kouluttautui kirjallisuuden tutkijaksi ja meni naimisiin teatterinohjaaja Atro Kahiluoto kanssa.

 

Tehtyään pitkän uran yliopistossa Outi nousi kontaktiensa, sukunsa ja puolisonsa tuella ensin kunnanvaltuustoon ja lopulta eduskuntaan.

 

 

Outi ja Ville omaavat molemmat siis voimakkaat taustajoukot. Päinvastoin kuin Ville, niin Outi kuitenkin on joutunut etenemään hitaasti ilman suurpääoman ja valtamedian tukea.

 

Päinvastoin kuin Ville, niin Outi haluaa ennenkaikkea kulttuurista lähentymistä Eurooppaan. Veristä Natoa hän vastustaa täysillä. Outi on noussut poliittisella urallaan askel askeleelta laajalla kenttätyöllä ja nimenomaan naisten tuella.

 

Päinvastoin kuin suurieleisesti feministiksi itsensä julistanut Ville, niin Outi on aito pitkän linjan feministi, joka on kärsivällisesti luonut laajaa naisverkostoa vihreisiin.

 

2000-luvun alussa Outi ihmetteli miksei Suomen suurimmassa kaupungissa Helsingissä ole järjestöä vihreille naisille. Kun vihreä johto ei ollut asiasta kiinnostunut, niin 2005 hän perusti HENNAN eli Helsingin Vihreät Naiset ry:n.

 

Vihreiden naisten avulla Outi pian nousi Helsingin vihreiden johtoon ja vihdoin 2007 kansanedustajaksi. Samaan aikaan ohituskaistaa pitkin nousi kansanedustajaksi Outia kymmenen vuotta nuorempi Ville Niinistö.

 

Alusta asti Outin ja Villen välinen yhteistyö ei toiminut. Erimielisyydet nousivat ensimmäisen kerran julkisuuteen 2011, kun Outi ja Ville taistelivat vihreiden puheenjohtajuudesta.

 

Taistelu oli armotonta, mutta lopulta valtamedian tuella Ville voitti pelin. Outi kuitenkin iski takaisin noustuaan eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi.

 

Villen ja Outin välinen kiistely on tuonut paljon hyötyä vihreille lisääntyneenä kenttäaktiivisuutena. Molemmat yrittävät laajentaa joukkojaan. Varsinkin Outi tekee armotonta kenttätyötä yrittäen mobilisoida naisia sekä vihreiden jäseniksi että aktivisteiksi.

 

Outi on myös pyrkinyt käyttämään MeToo-liikettä vahvistaakseen naisten asemaa puolueessa. Ehkä juuri tämän takia hänen oli pakko keksiä jokin omakin MeToo-kokemus.

 

Ongelmana oli kuitenkin, ettei hän voinut syyttää vihreitä miehiä. Ei vaikka huhujen mukaan Outi on syyttänyt seksisteiksi useita vihreiden miehiä – Ville mukaanlukien.

 

Kun vihreitä miehiä ei voi julkisuudessa syyttää, niin Outi kehitti hämmästyttävän tarinan: Noin 40 vuotta sitten hänen tekniikan työn kouluopettajansa oli kieltäytynyt opettamasta tyttöjä!

 

 

Tämä hämmentävä väite on nolostuttanut jopa vihreitä. Ei Suomessa 70- ja 80-luvulla sentään Taleban ollut vallassa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Outin omituinen väite herättää myös kysymyksen siitä kuinka kovia keksittyjä ja hysteerisiä väitteitä äärifeministit käyttävät valtataisteluissaan vihreän puolueen sisällä?

 

Joka tapauksessa vihreiden sisällissota on nyt noussut julkisuuteen.

 

Puheenjohtaja Touko Aallon pysäyttivät psyykkiset ongelmat. Niitä varmasti lisäsi se, että kompromissipuheenjohtaja Touko on jatkuvasti ollut kahden leirin ristitulessa. Tosin Toukon tyttöystävänsä Iiri Flinkkilä tuskin on myöskään rauhoittanut hänen elämäänsä.

 

 

 

On valittava uusi puheenjohtaja. Loogisinta olisi, että puheenjohtajataistoon ilmoittautuisivat sekä Ville että Outi. Sitten käytäisiin avoin vaalitaistelu ja jäsenistö päättäisi.

 

Niin ei voi kuitenkaan tehdä. Välit ovat liian myrkyttyneet ja sisällissota voisi repiä koko puolueen rikki juuri ennen vaaleja.

 

Tämän vuoksi Ville Niinistö on heittänyt pyyhkeen kehään: Hän ei lähde puheenjohtajataistoon. Lisäksi hän on ilmoittanut luopuvansa kansanedustajan paikasta!

 

Ilmoitus on todellinen myrkkypilleri puolueelle. Se taatusti heikentää vakavasti vihreiden vaalimenestystä. Vihreät voivat jopa menettää kansanedustajan paikkansa Varsinais-Suomessa!

 

Ville on kyllästynyt puolueen sisäisiin kiistoihin. Ville varmasti myös pelkää hysteerisimipiä feministejä. Niinpä Ville haluaa lomalle Euroopan parlamenttiin.

 

Ville ei kuitenkaan ole luovuttamassa puoluetta Outille. Ville tukee täysillä Emma Karia.

 

Emma on myös kokoomussukua. Hänen isänsä oli vuosia Espoon kokoomuslainen kaupunginjohtaja. Karin suku tuntee hyvin Niinistön suvun.

 

Saulin miehen eli Orpon johtaman kokoomuksen sekä Villen ja Emman johtaman vihreiden oikeistosiiven välillä ei ole kovin suuria periaatteellisia eroja.

Kokoomusväki pärjääkin hyvin yhdessä.

 

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Emma oli myös Villen ministeriaikojen eritysavustaja. Tämän jälkeen Villen tuella Emma sitten nousi kansanedustajaksi. Ville ja Emma ovat niin hyvää pataa, että on epäilty suhdetta.

 

Linkki MV-juttuun

 

 

Emmakaan ei kuitenkaan vielä voi ilmoittautua puheenjohtajaehdokkaaksi, koska sekin synnyttäisi täyden sisällissodan juuri ennen vaaleja. Tämän vuoksi kehitettiin yksi Suomen historian omituisimmista kuvioista:

 

Hommattiin Pekka Haavisto naftaliinista puolueen pätkäpuheenjohtajaksi! Kulisseissa homma sovittiin etukäteen puoluevaltuuston kanssa.

 

Outi ei kuitenkaan voinut hyväksyä näin törkeää demokratian halveksimista. Outi haluaa kunnon vaalikamppailun!

 

Outi asettui ehdolle, mutta ei tullut paikalle lainkaan! Kyse oli protestista. Outi halusi viestittää, että äänestystulos oli jo etukäteen sovittu.

 

Pekan valinta pätkäpuheenjohtajaksi 40-1 näyttää olevan Outille nöyryyttävä tappio. Todellisuudessa se on vain armottoman puheenjohtajavaalin alkulaukaus.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook