Marco de Wit 23 marraskuun, 2018
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Suomen Kansa Ensin ry:n (ja kohta puolueen) puheenjohtaja Marco de Wit on vuoden ollut anarkistien johtaman mustamaalauskampanjan kohteena, jossa hänen väitetään olevan raiskaaja tai ainakin pidätettynä ja syytteessä raiskauksesta.

Rikollisen herjauksen tehnyt nainen ja hänen rikollinen tukijansa yrittivät maaliskuussa 2017 mustamaalata Marcoa. Tavoitteena oli tuhota Suomi-Maidan leiri Helsingin rautatietorilla sekä Marcon poliittinen ura ja toimintaedellytykset.

Polpo käytti tilaisuutta hyväkseen heittääkseen Marcon putkaan sillä tekosyyllä, ettei hän muka halunnut tulla kuulusteluihin.

Samalla polpo sai keinon takavarikoida Marcon puhelin ja tutkia hänen laillista yhteydenpitoaan kansallismielisten kanssa.

 

 

Marco ilmoitti, ettei poliisi enää epäile häntä raiskauksesta.

Samalla Marco ilmoitti saattavansa mustamaalaajansa vastuuseen. Raiskauksesta syyttäminen ja vihjaileminen on vakava rikos.

 

 

Mustamaalauskampanja ei kuitenkaan loppunut, vaan monet trollit, suvakit ja kansallismielisenä esiintyvä valeoppositio edelleen väittää Marcon olevan syytteessä raiskauksesta.

Huhujen lopettamiseksi Marco julkaisee osan poliisin päätöksestä, vaikka se on kokonaan julistettu salaiseksi!

Päätöksestä on peitetty herjaajaa koskevat henkilökohtaiset tiedot. Ne tulevat julkiseksi vasta kun oikeudenkäynti perättömästä raiskausväitteestä on saatu päätökseen.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook