Marco de Wit 14 joulukuun, 2018

Ranskassa on käynnissä todellinen keltaisten liivien johtama kansannousu, joka on kaatamassa presidentin ja hallituksen.

Kansannousu on leviämässä myös muihin maihin.

 

Valtaeliitti on alkanut tosissaan pelkäämään!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Juuri kun kansannousu oli onnistumassa Ranskassa, niin Strassbourgissa tapahtui terrori-isku, jonka varjolla mielenosoitusoikeuksia on rajoitettu.

 

Hieman epäilyttävää!

 

Monet kysyvät järjestikö salainen eli poliittinen poliisi yhdessä EU- ja Natojoukkojen kanssa terrori-iskun?

 

Sinänsä epäilys on hyvin ymmärrettävä. Järjestihän Nato aikanaan monenlaisia terrori-iskuja operaatio Gladion kautta.

Ideana oli järjestää terrori-iskuja ja sitten syyttää niistä vasemmistoa, jotka näin menettivätkin kannatustaan. Samalla terrori-iskujen varjolla ajettiin läpi monia lakeja, jotka antoivat poliisille ja armeijalle paljon lisää valtaa.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Epäilyksiä lisää, että Natolla on Turkin kautta läheiset suhteet jihadisteihin, joita se on tukenut Irakissa ja Syyriassa varsinkin Israelin pahimman vihollisen, Iranin tukemia shiioja vastaan.

Israelin etunahan on tuhota Syyrian kaltaiset voimakkaat arabivaltiot balkanisoimalla eli hajoittamalla Lähi-Itä pieniin jihadistijoukkioihin.

Samoin Israelin etuna on lähettää länsimaihin matuja ja jihadisteja, jotta varsinkin oikeisto ja kansallismieliset liittoutuisivat Israelin kanssa. Näin Israel saisi vapaat kädet Lähi-Idässä.

Tällä Gladio B-suunnitelmalla on erittäin voimakkaat tukijat eli USA:n, Israelin ja Saudi-Arabian liitto. (U$Srael)

 

 

EU/Natolla olisi siis helppoa järjestää tai vain antaa jonkun jihadistin tehdä terrori-isku ja siten yhdistää kansa presidentin ja hallituksen taakse ”terrorin vastaisessa sodassa”.

Samalla poliisi ja armeija saisivat vielä lisää valtuuksia, jolla voidaan helpommin kukistaa keltaisten liivien kansannousu.

 

Epäilyksiä entisestään lisää, että Strasbourgin terrori-iskun suorittaja oli tunnettu ääri-islamisti. Miten hän pääsi niin helposti tekemään terrori-iskunsa?

(Turun terroristilla oli samanlainen tausta. Vain SKE-väki on kysynyt järjestikö Supo Naton tuella Turkuun terrori-iskun, jota käytettiin poliisivaltiolakipaketin läpi ajamiseen.)

 

 

Epäilyksiä lisää myös, että jostain syystä poliisi eristi alueen niin tehokkaasti, ettei edes ambulansseja päästetty uhrien luokse.

 

 

Epäilyksiä entisestään lisää, että terroristi pääsi karkuun, vaikka koko Ranska etsi häntä.

Tästä huolimatta poliisi ei pitkään halunnut julkistaa hänen kuvaansa!

 

Sitten kun terroristi lopulta löytyi, niin hän kuoli.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

Kätevää!

 

Ei ihme, että ihmisillä on epäilyksiä ja kysymyksiä.