Olli Heikkilä 10 tammikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Lain yläpuolella toimivana valtamediana Helsingin Sanomat on laittanut nettisivustolleen tanskalaisen vodkamerkin mainosvideon. Helsingin Sanomat myös kehottaa lukijoita heti katsomaan kyseisen videon.

Yli 22 tilavuusprosenttisten väkevien alkoholijuomien mainonta, epäsuora mainonta ja muu myynninedistämistoiminta on alkoholilain mukaan kielletty. Sallittua se on vain erikseen säädetyissä poikkeustapauksissa, kuten väkevien alkoholijuomien anniskelu- ja vähittäismyyntipaikoissa sekä painettuna ja verkkosivuilla julkaistuissa hinnastoissa.

Yksi laki yksille – toinen toisille.

Linkki Hesarin laittomaan juttuun:
https://www.hs.fi/nyt/art-2000005960036.html

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook