Marco de Wit 16 tammikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Anarkistit ovat toistuvasti hyökänneet Suomen Kansa Ensin -puolueen puheenjohtajan Marco de Witin kimppuun.

 

Anarkistien kanssa hyvää pataa olevat neuvottelijapoliisit ovat aina tämän jälkeen halunneet viedä Marcon – eli siis päivänselvän uhrin – putkaan!

 

Varsinkin Tampereen poliisi on ollut innokas viemään uhreja putkaan.

 

Tässä 2018 maaliskuussa anarkisti heittää kiviä tai jääkokkareita yleisöä päin. Marcoonkin osui yksi. Jos ohikulkevien lapsien päihin olisi osunut, niin he olisivat voineet kuolla.

Ja mitä teki poliisi? Vei uhrit ja täysin sivullisen kuvaajan eli Olli Heikkilän putkaan.

 

 

 

Tässä 2018 toukokuussa moninkertaisen pahoinpitelyn uhri eli Marco de Wit vietiin taas täysin ilman mitään syytä putkaan.

 

 

 

 

Marco ei ole halunnut mennä syyttä suotta putkaan, joten poliisi ovat aina joutuneet kantamaan hänet putkaan.

 

Vaikka Marco on toistuvasti syyttä suotta viety putkaan, niin poliisi ei ole sentään kehdannut vaatia Marcolle tuomiota vastustelusta.

 

Paitsi Tampereen poliisi!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Marcon toukokuinen pahoinpitely, perusteeton kiinniotto ja rusikointi ei Tampereen poliisille siis riittänyt, vaan se valehteli syyttäjälle Marcon kieltäytyneen poistumasta paikalta.

 

Näin Tampereen poliisi sai syyttäjän nostamaan moninkertaisen pahoinpitelyn uhria eli Marcoa vastaan syytteen haitanteosta virkamiehelle.

 

Itse oikeudenkäynnissä Marco pystyi helposti videoilla osoittamaan, ettei poliisi koskaan antanut hänelle poistumiskäskyä, vaan yhtäkkiä kävi käsiksi ja alkoi viemään putkaan.

 

Pahoinpitelyn jälkeenhän Marco olisi lähtenyt Acuta-ensiapuun hoitamaan ja tutkituttamaan vammansa.

Se ei poliisille kuitenkaan käynyt, vaan pahoinpidelty Marco haluttiin väkisin putkaan.

 

Onneksi asiasta oli video.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Video todisti poliisin valehdelleen. Tämän jälkeen syyttäjä veti syytteestä pois väitteen poistumiskäskystä.

 

Samalla syyttäjä myös myönsi, ettei poliisilla ollut mitään syytä – tai se ei ainakaan ole esittänyt mitään syytä miksi pahoinpitelyn uhri piti viedä putkaan.

 

Tästä huolimatta syyttäjä silti vaati Marcolle tuomiota haitanteosta virkamiehelle. Eli siitä, että Marco väkivallattomasti vastusteli perusteetonta vapaudenriistoa ja putkaan viemistä.

 

Syyttäjä Kati Ruoho ei siis lopulta syyttänyt Marcoa muusta kuin siitä, ettei hän sokeasti totellut poliisin laitonta käskyä lähteä pahoinpitelynsä jälkeen putkaan.

 

Rehellinen syyttäjä ja tuomari olisivat todenneet, ettei mitään syytä Marcon putkaan viemiselle ollut esitetty, joten passiiviinen väkivallaton vastarinta putkaan viemiselle ei ollut tuomion arvoista.

 

Tällaista rehellistä ja oikeudenmukaista päätöstä tuomari Juhani Paiho ei kuitenkaan voinut tehdä, vaan tuomitsi Marcon haitanteosta virkamiehelle ja vielä rankemmalla kädellä eli 25 päiväsakolla.

 

 

 

 

Hyökkääjät saivat mitättömät tuomiot ja heidän uhrinsa Marco yllättävän kovan tuomion siitä, ettei halunnut mennä pahoinpitelynsä jälkeen putkaan.

 

Jollain tavallahan on saatava tuomio pahoinpidellylle kansallismieliselle, joka ei tehnyt muuta kuin kuvasi väkivaltaista maahanmuuttajien ja anarkistien marssia.

 

Eihän näyttäisi hyvältä, jos ihmiset huomaisivat Tampereen poliisin antavan PKK- ja Antifa-anarkistijärjestöjen toistuvasti järjestää laittomia marsseja keskellä Tampereen pääteitä ja toistuvasti hyökkäillä yleisön kimppuun.

 

Poliittisen poliisin, vääryyslaitoksen ja valta- eli valemedian yhteistyö onkin saumatonta:

Aina on pimitettävä ja vähäteltävä maahanmuuttajien ja anarkistien rikoksia samalla kun kansallismielisiä demonisoidaan.

 

 

 

Saksassa tämä poliittisen väkivallan pimittäminen ja vähättely jo lähes johti kansanedustajan murhaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tampereen käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen ja siitä valitetaan.

 

Luonnollisesti Marco myös nostaa oikeusjutun poliisia vastaan oikeudettomasta vapaudenriistosta.

 

Jos tiedät rehellisen lakimiehen, joka uskaltaa käydä poliisia vastaan, niin lähetä viesti [email protected]

 

 

Lue lisää ja osta.

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook