Marco de Wit 17 tammikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Marco de Wit tuomittiin haitanteosta virkamiehelle, koska pahoinpitelynsä jälkeen vastusteli perusteetonta putkaan viemistä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

MTV-uutiset kertoo asiasta melkein oikein.

Päinvastoin kuin Tamperelaisessa, niin MTV:n jutussa sentään käy ilmi Marco de Witin olleen pahoinpitelyn uhri.

 

MTV ei kuitenkaan selittänyt pahoinpitelyn liittyneen siihen, että kurdien ja anarkistien johtamasta laittomasta marssista hyökättiin yleisön kimppuun.  Toisaalta asiasta ei halunnut puhua sen enempää poliisi, syyttäjä kuin tuomarikaan.

 

Marco de Wit onkin usein korostanut, että nimenomaan poliittinen poliisi mahdollistaa ulkomaalaistaustaisten rikosten pimittämisen ja vähättelyn. Valtamedia ei sitä voisi pimittää ilman poliisin aktiivista apua ja juonittelua. Tämä johtaa myös ns. Rotherham-efektiin ja se on Suomessakin näkynyt mm. Oulussa.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

MTV:n jutussa toinen selkeä virhe liittyy Marcon kiinniottoon. Tämän virheen olisi voinut välttää haastattelemalla Marcoa, mutta jostain syystä toimittaja ei sitä halunnut tehdä.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

Marcoa ei otettu kiinni ”tapahtumien selvittämistä varten”.

Poliisin ja syyttäjän alkuperäisen väitteen mukaan Marco oli kieltäytynyt poistumasta paikalta.

 

Oikeudenkäynnissä kävi kuitenkin ilmi, ettei Marcoa koskaan edes pyydetty poistumaan paikalta. Itse asiassa poliisi ilmoitti haluavansa keskustella Marcon kanssa, mutta nappasi tämän kiinni ennen kuin keskustelu ehti kunnolla edes alkaa.

 

Oikeudenkäynnissä poliisit myönsivät, etteivät tiedä miksi Marco otettiin kiinni. Joka tapauksessa syytä ei ole koskaan kerrottu.

 

Todellinen syy oli tietysti sotkea selvää hyvät-pahat tilannetta demonisoimalla kansallismielisiä.

 

Eli tilanne on täysin selvä: Ulkomaalaistaustaiset ja heidän anarkistitukijansa keskeyttivät keskustan liikenteen laittomalla mielenosoituksella ja hyökkäsivät yleisön kimppuun.

 

Tätä ei kuitenkaan saa kansalaisille kertoa, joten pahoinpitelyn uhrit on demonisoitava viemällä heidät putkaan.

 

Näin sitten valtamedia pääsee kirjoittamaan sekavan jutun häiriköistä ja kansalaisilta pimitetään mitä oikeasti tapahtui.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook