Marco de Wit 26 maaliskuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti pyytää anteeksi lukijoiltaan, että se ei ole nopeammin julkaissut Christchurchiin liittyviä juttuja. Viranomais- ja somesensuuri on kuitenkin yllättävän voimakasta. Laiton Lehti ottaa suuren riskin julkaistessaan tämän jutun ja linkin sivustoon ja videoihin.

 

 

Yksi vanhimmista sodankäynnin muodoista on lavastaa hyökkäys ja syyttää siitä vihollista.

 

Englanniksi puhutaan false flagista eli väärästä lipusta.

 

Sanonta tulee siitä, että ennen vanhaan sotalaivat saattoivat laittaa salkoon vihollismaan lipun ja näin yllättäen hyökätä pahaa aavistamattoman vihollisen laivan kimppuun.

 

Tai sitten hyökätä vihollisen kimppuun laittamalla salkoon kolmannen maan lipun. Näin vihollismaa kostaakin hyökkäyksen väärälle maalle. Parhaassa tapauksessa vääriä lippuja käyttävä laiva saa kaikki vihollisensa tuhoamaan toisensa.

 

Nykyään varsinkin tiedustelupalvelut pyrkivät mustamaalaamaan kansallismielisiä lavastamalla terrori-iskuja. Samalla valtio saa kiristettyä aselakeja.

 

Moni seikka viittaa siihen, että Christchurhin verilöyly olisi joko tiedustelupalvelujen johtama tai sitten jopa täysin näytelty operaatio.

 

Pääepäiltyinä tietysti CIA ja Mossad, jotka johtavat Gladio 2-operaatioita.

 

Erityisesti Mossad on tunnettu siitä, että se yrittää saada vihollisensa tuhomaan toisensa ja yleensäkin saada muut (USA) sotimaan sotansa.

 

Mossadin motto onkin Oveluudella/huijauksella sinun pitää sotiman.

 

Kuvassa linkki moton kääntöongelmiin

 

Christchurchissa mahdollinen huijaus tehtiin niin, että kyse ei ollut suorasta lähetyksestä, vaan ennalta nauhoitetusta näytelmästä, jossa erikoisefektit lisättiin videoon jälkikäteen.

 

Alla oleva video esimerkiksi väittää, että luodit katoavat ilmaan eivätkä putoa maahan. Samalla tavalla tapahtuu videopeleissä.

 

Katso itse ja päätä kuka on oikeassa!

 

Aiheesta on tulossa myös suomenkielinen video.

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

 

Lue myös:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook