Marco de Wit 18 huhtikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Erik Kiiper:

Tikun ja Takun tokkari kaksoisstandardeista, polarisoitumisesta ja vihapuheesta. Vaalirauhasta keskustelu on lähinnä vitsi kun katselee näitä koosteita. Polarisaatiosta sepittävät eivät edes ymmärrä polarisoivansa, maalittavansa ja vihapuhuvansa samassa lauseessa.

 

Valeuutisointi ja herjaaminen on päivän sana. Ihmiset ovat kiihkoissaan kadottaneet älynsä, tapansa ja ymmärryksensä. Hyvää tarinaa ei pidä pilata totuudella..

 

Tässä autenttista kuvamateriaalia leikattuna ja koostettuna. Ymmärrätte ehkä paremmin miksi osa pelkää suoria lähetyksiä. Kuvaaminen näyttää olevan ainoa henkivakuutus tässä kaksoisstandardien valheellisessa maailmassa?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook