Marco de Wit 21 huhtikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukijan kirje:

 

Terve.

Jo kauan sitten Wikileaksiltä, Robert Spenceriltä, Red Ice TV:ltä jne. on suljettu pankkitilien lisäksi Mastercard ja Paypal.

 

 

Kuvassa linkki Wikileaksiin

 

 

Kuvassa linkki haastatteluun

 

Kuvassa linkki RedIceTV:n Youtube-kanavaan

 

 

Robert Spencerille, Lauren Southernille ja Martin Sellnerille on annettu porttikielto Iso-Britanniaan, koska he ”vaarantavat kansallisen turvallisuuden”.

 

Lauren Southernin viisumi Australiaan myös estettiin aluksi ennen tämän konferenssia.

 

Lauren Southern. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Jared Taylor sai porttikiellon EU-alueelle ilman syytä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

On hyvin tyypillistä, että mm. Vastarintaliikkeen kulkeminen pohjoismaissa estetään ja heidän tavarat tutkitaan rajoilla, sekä viranomaisilla on heistä koko ajan tarkat tiedot. Myös Suomen poliisi oli painostanut Ruotsin laivayhtiön merikapteenia estämään Ruotsin vastarintaliikkeen saapuminen Suomeen.

 

Vapaa liikkuvuus koskee siis käytännössä vain matuja ja rikoslaki kantaväestön riittävän köyhää väestöä tai poliittisia vastustajia.

 

Olen samaa mieltä, että tarvitaan itsenäinen pankki ja rahansiirtojärjestelmä ja tässä voisi olla jonkinlainen ”markkinarako”, mutta en tiedä voiko tällä tehdä rahaa, ettei mene hyväntekeväisyydeksi.

 

Ranskan Le Pen on hyvä esimerkki tuosta, että mikään pankki ei suostunut rahoittamaan kampanjaa ja kun Le Pen oli harkitsemassa venäläistä rahoitusta, Le Peniä kutsuttiin putinistiksi, kun Venäjän pankit olivat ainoat, joista sai vaalirahoitusta.

 

Marine Le Pen. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

Voi hyvin olla myös mahdollista, että kampanjoinnista ja puoluetoiminnasta on haluttu tehdä mahdollisimman kallista, jolloin tämä suosii suuria ja vanhoja puolueita ja kaikki valtaan pyrkivät poliitikot tarvitsevat suuria summia rahaa. Tyhjätasku ei käytännössä ole päässyt valtaan. Mm. Yhdysvalloissa aiemmin äänestysoikeuskin oli rikkaimpien okeus. Yhdysvalloissa esimerkiksi poliitikoksi ei yleensä pääse ilman merkittävää rahoitusta.

 

Suuria yrityksiä pitäisi koskea markkina-aseman käytön rajoitukset, mutta käytännössä markkina-asemaa, kilpailua ja kartelleja ei valvota. Mm. Yhdysvalloissa on tyypillistä, että markkinoita valvovat SEC, FDA jne. ovat suuryritysten ostamia ja valvojat ovat tai ovat olleet samaan aikaan suuryritysten palveluksessa ja valvovat heidän toimintaansa. Samoin Suomessa mm. rokoteasiantuntijat toimivat valtion asiantuntijoina, että ovat samojen suuryritysten palkkalistoilla, joilta valtio hankkii rokotteita.

 

EU ja Nato käyttävät yksityisiä suuryrityksiä välikäsinään sensuurissa ja ovat itse kertoneet painostavansa mm. someyhtiöitä lähempään yhteistyöhön viranomaisten kanssa ja lisäämään sensuuria.

 

Naton Forensic Digital Labs vastaa myös nykyisin Facebookin sensuurilinjasta ja Facebook rahoitti Naton paljastunutta Institute for Statecraft-informaatiosotakeskusta Iso-Britanniassa.

 

 

Kuvassa linkki Nato-juttuun

 

 

Lue myös:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook