Marco de Wit 26 huhtikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen Kansa Ensin puolue ilmoitti Helsingin poliisille järjestävänsä 27.4. klo 14 Helsingin Narinkkatorilla Fixit: Stop islamisaatio -mielenosoituksen.

 

Helsingin EET-poliisin ja nettipoliisien komissaari Katja Nissinen soitti SKE:n puheenjohtajalle Marco de Witille ilmoittaakseen, että Narinkkatorilla järjestettävän konsertin takia aikaa pitää siirtää niin, että SKE:n mielenosoitusaika on 12:00 – 12:45.

 

Marco suostui ajan muuttamiseen. [Lisäys: Myöhemmin Nissinen soitti ja kielsi saapumasta lainkaan Narinkkatorille, joten mielenosoitus onkin klo 14 alkaen Kolmen sepän patsaalla.]

 

Tämän jälkeen Nissinen yllättäen alkoi syyttämään Marcoa vihapuheesta eikä suostunut lupaamaan ”vihapuheelle” poliisin suojaa huligaanien, anarkistien ja islamistien väkivaltaisilta hyökkäyksiltä.

 

Katso uskomaton keskustelu.

 

 

 

Katso myös poliisille tehty kokoontumisilmoitus, josta Nissinen oli loukkaantunut.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Katso myös juttu Nissinen vihreästä kolleegasta Pekka Hätösestä, jonka perusteettomiin syytöksiin Nissinen viittaa. Helsingin EET-poliisi on oikeasti sitä mieltä, että matut ulos on vihapuhetta, jota ei pidäkään suojata väkivaltaisilta hyökkäyksiltä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook