Marco de Wit 26 huhtikuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jos tuntuu, että SKE:n puheenjohtaja liioittelee yllä olevassa poliisille tehdyssä ilmoituksessa, niin kannattaa lukea tämä klassikkoartikkeli sekä alla oleva artikkeli.

 

Silloin huomaa, että itse asiassa yllä vähätellään poliisin toiminnan vakavuutta. Voiton tanssin nimittäin järjestivät itse pullojen ja kanamunien heittäjät poliisin vain katsoessa vierestä. Poliisi ei edes yrittänyt ottaa heitä kiinni antaen näin heille vapaat kädet toistaa rikoksensa yhä uudestaan ja uudestaan.

 

Poliisi ei jälkikäteenkään ole suostunut ottamaan rikollisia kiinni, vaikka heidät ja heitä organisoineet Antifan jäsenet on helppo tunnistaa videoista. Narinkkatori on Suomen videoiduin paikka, mutta poliisia eivät valvontakameroidenkaan videot kiinnosta.

 

Edes naista päähän lyönyttä rikollista poliisi ei ottanut säilöön. Hänet olisi päästetty täysin karkuun elleivät SKE:läiset olisi ottaneet häntä kiinni.

 

Moinen käytös on poliisilta täysin ennenkuulumatonta varsinkin, kun kyse oli vaalikujalla pari tuntia kestäneestä vaalitilaisuuden väkivaltaisesta häirinnästä.

 

Toisaalta EET-poliisien tehtävänä nimenomaan on kaveerata islamistien ja Antifan kanssa.

 

Ja jostain syystä juuri EET-poliisit määrätään valvomaan mielenosoituksia ja vaalitilaisuuksia.

 

Saas nähdä toistuvatko vanhat kuviot lauantaina.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook