Marco de Wit 9 toukokuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Helsingin poliisilaitoksen vihakampanja Suomen Kansa Ensin puoluetta vastaan jatkuu entistä kiivaampana.

 

Aiemmin Helsingin poliisi syytti Matut ulos -vaalimainosta rikolliseksi. Tänään Eurooppa-päivänä Helsingin poliisi meni kuitenkin vielä pidemmälle. Kesken Helsingin Narinkkatorin vaalikujalla järjestettyä SKE:n FIXIT-vaalitilaisuutta poliisi hyökkäsi väkivaltaisesti SKE-vaalitelttaan varastamaan europarlamenttiin ehdokkaana (nro 2) olevan Marco de Witin henkilökohtaisia vaalimainoksia.

 

 

Kyseessä olivat Rotherham-ilmiöstä kertovat sarjakuvamaiset vaalimainokset. Englannin Rotherhamissa poliisi katsoi 15 vuoden ajan sormien läpi kuin maahanmuuttajajengit raiskasivat englantilaisia lapsia. Samanlainen ilmiö näyttää olevan kehittymässä myös Suomessa, kuten Oulun, Helsingin ja Hyvinkään tapahtumat ovat osoittaneet.

 

 

Vaalimainosten varastaminen vaaliteltasta ei kuitenkaan riittänyt poliisille. Poliisi vaati Marcoa luovuttamaan kaikki hallussaan olevat kyseiset vaalimainokset. Eli myös Marcon taskussa olevat vaalimainokset!

 

Marco kieltäytyi. Poliisien lähestyessä ottamaan Marcon kiinni tämä meni maahan istumaan osoituksena gandhilaisesta passiivisesta vastarinnasta. Poliisit sitten piirittivät Marcon ja väkisin taskuja repien löytivät sieltä lisää Marcon vaalimainoksia.

 

 

 

Marco vaati saada tietää kuka oli antanut käskyn tunkeutua vaalitelttaan, takavarikoida vaalimainoksia ja ottaa väkisin europarlamenttiehdokkaan taskuista tämän vaalimainoksia. Poliisit kuitenkin kieltäytyivät kertomasta käskyttäjän nimeä.

 

 

Tämän jälkeen Tähtiliikkeen eurovaaliehdokas Tiina Keskimäki (220) neuvoi Marcoa kysymään kenttäjohtajan nimeä. Poliisi kertoi kenttäjohtajan olevan Katja Nissinen.

 

Nissinen on tunnettu kansallismielisten jahtaaja.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Muut eurovaaliehdokkaat neuvoivat Marcoa pyytämään poliiseilta takavarikkopöytäkirjan. Poliisi kuitenkin kieltäytyi antamasta mitään pöytäkirjaa, kirjallista päätöstä tai edes kuittia varastetuista vaalimainoksista.

 

 

Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta Suomen historiassa, kun poliisi tunkeutuu puolueen vaalitilaisuuteen takavarikoimaan vaalimainoksia ensin puolueen vaaliteltalta ja sitten myös puolueen europarlamenttiehdokkaan taskuista!

 

Ei ihme, että tämä tapahtui Eurooppa-päivänä, koska EU nimenomaan painostaa Suomea sensuroimaan kansallismielisiä toisinajattelijoita.

 

 

Luonnollisesti Marco teki rikosilmoituksen vaalimainosten varkaudesta ja vaalirikoksesta.

 

Auta vaalimainosten levittämisessä. Päämääränä on tilata 100 000 vaalimainosta ja levittää niitä ympäri Suomea postilaatikkoihin.

 

 

 

 

 

 

Voit auttaa vaalimainosten levittämisessä ilmoittautumalla jakajaksi osoitteeseen [email protected]

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook