Free speech 19 toukokuun, 2019

 

Provokaattoreiden käyttö on hyvinkin tehokas tapa yllyttää muita häiriköimään ja suorittamaan jopa väkivaltaa. Usein näitä äänekkäimpiä provokaattoreita ei loppujen lopuksi edes tarvita montaa.

 

Myös Maryam Askar (oikea nimi Ridwan/Ridvan Askar?) on äänekäs provokaattori. Poliisi pyrkii saamaan varsinkin imaamit, heimopäälliköt ja muut yhteisöiden johtajat vasikoikseen ja Maryam Askar vaikuttaa olevan somaliyhteisössä melko korkealla.

 

Häiriköinnin ja väkivaltaan yllyttämisen lisäksi saadaan mustamaalattua mm. kansallismieliset väkivaltaisiksi, sekä kiellettyä näiden kokoontumisia.

 

Kehitysmaalaisia päästämällä rajoitetaan myös yleisellä tasolla kantaväestön sananvapautta, oikeutta aseisiin, kokoontumisen vapautta jne.

 

Jopa Yhdysvalloissa poliisi onnistui tekosyyn avulla kieltämään kansallismielisten mielenosoituksen, kun poliisi päästi tahallaan Black Lives Mattersin kansallismielisten kimppuun, jonka jälkeen poliisi antoi käskyn lopettaa mielenosoitus. Mm. Rebel Median toimittaja ihmetteli, kun ensin kansallismielisten ja Black Lives Mattersin välillä oli poliisimuuri, mutta yhtä äkkiä poliisimuuri vain katosi jonnekin.

 

Vastarintaliikkeen yms. marssien videoilta voidaan myös nähdä, kuinka aiempina vuosina sivukadut oli suljettu poliiseilla ja sivustat oli suojattu näkyvästi, mutta myöhempinä vuosina sivukadut ja sivustat on jätetty täysin avoimiksi ja alttiiksi hyökkäyksille.

 

Osa operaatioista voi olla suoraan viranomaisten järjestämiä, osassa operaatioita väkivaltaisille ihmisille annetaan vain vapaat kädet häiriköidä ja hyökätä kimppuun, jolloin mm. ihmisiä alkaa pelottamaan ja he eivät uskalla kokoontua, sekä saadaan provosoitua/pakotettua kansallismieliset väkivaltaan, jolloin nämä voidaan mustamaalata ja kieltää.

 

Yhteistä useille näistä operaatioista on ollut, että niihin on määrätty tietyt kenttäjohtajat ja tilannejohtajat. [Monet ovat epäilleet EET-poliiseja ja varsinkin ylikomisario Jari Taposta ja komisariot Katja Nissistä ja Johanna Sinivuorta, jotka vähättelevät islamisaation vaaroja samalla kun demonisoivat parhaansa mukaan kansallismielisiä.]

 

 

Ulkomailla myös terrorijärjestöjen johto on joko tiedustelupalvelujen vasikoita tai tiedustelupalvelujen omia varsinaisia agentteja.

 

 

 

Lue lisää:

Kuvassa linkki juttuun