Marco de Wit 5 kesäkuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Arto Luukkainen:

Unicefin ohjelma- ja vaikuttamistyön johtaja Inka Hetemäki kertoo, että ISIS-vaimot lapsineen on tuotava pikaisesti Suomeen riippumatta siitä, kuinka radikalisoituneita he ovat ja ovatko he tehneet rikoksia. Täällä Suomessa sitten tutkittaisiin, jos on tarvetta. Tämähän olisi tietysti käytännössä mahdotonta.

Hetemäki ei sitä sanonut, mutta selvää on, että hänen mielestään ISIS-porukka pitäisi hakea Suomeen veronmaksajien rahoilla minkä jälkeen myös heidän elatuksensa järjestettäisiin veronmaksajien rahoilla. ISIS-porukka kun olisi kovin innokasta sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan sen tuottavina jäseninä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Luukkainen: Unicef haluaa ISIS-vaimot lapsineen Suomeen (veronmaksajien rahoilla)

  1. Ensin Suomeen annettiin tulla matuinvaasio muka pakon edessä ja nyt nämä kanat ihan vaatimalla vaatii silmät kirkkaina vielä suoraan terroristeja tänne. Eiköhän uudessa hallituksessa löydy myötämielisiä terrorismin tukijoita auttamaan Inkaa toivoonsa toteutukseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*