Marco de Wit 16 kesäkuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Länsiliittouma ja sen hallitsema valtamedia väittävät, että Hormuzin salmessa tankkereihin olisi osunut torpedo ja mahdollisesti myös miinoja.

 

Japanilaisomisteisen tankkerin edustaja kuitenkin kertoi havainnoista, joiden mukaan lentävä esine osui tankkeriin, ei niinkään torpedo.

 

Torpedo olisi osunut korkeintaan vesirajaan tai sen alapuolelle, ei metrejä vesirajan yläpuolelle.

 

Toisekseen, olisi lähtökohtaisesti äärimmäisen typerää Iranilta hyökätä japanilaisomisteisen tankkerin kimppuun Japanin pääministerin ollessa Iranissa vierailulla ensimmäistä kertaa 40 vuoteen.

 

Ilmeisesti Japanikaan ei oleta Iranin hyökänneen, ainakaan julkisten tietojen mukaan.

 

Näyttää jälleen siltä, että länsiliittouma ampui ohjuksella tai raketilla tankkereihin, jonka jälkeen syytti niistä Irania.

 

Teoista ei haluta jäävän todisteita, jolloin käytetään jotain, mikä ei viittaa suoraan länsiliittoumaan ja Israeliin, vaan pikemminkin Iraniin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Nyt Iran yritetään lavastaa syylliseksi

  1. Itseasiassa USA:n valehtelut voidaan ulottaa USA-Meksiko-sotaan saakka 1846-1848. Kalifornian kultaryntäys alkoi heti sodan jälkeen…

  2. Tämä on vaan alkua toistolle, tätä tapausta toistellaan ja toistellaan ja siihen viitataan ja viitataan kunnes normijantterin mieli on kyllästynyt ja sanoo OK OK Irani on paha ja se pitää tuhota.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*