2 thoughts on “Vihreiden Jenni Pitko: Suomalaiset vihapuhuvia rasisteja

  1. HYVÄ SUOMI JA SUOMALAISET! RASISMIN#1

    Tänään tuli vastaan päihtynyt negridi kaljatölkki kädessä ja hän huusi minulle ”Hei! Mitta kuulu?”
    Vastasin kohteliaasti, että: ”Ei mitään sulle neekekeri.”
    Tähän päihtynyt negridi vastasi: Aha” ja jatkoi matkaansa.

    Mielestäni käyttäydyin asiallisesti.

  2. Toi viheriä on sekasin ja niin on hallitusohjelmakin. Millä tämä maksetaan? Minkätakia, hallitus käy omaa kansaa vastaan hokemalla ulkomaalaisten ihmisoikeuksia ja turvaa? Entä omien kansalaisten ihmisoikeudet ja turva, joita hallitus ohjelmallaan riistää ja kaventaa? Eikö tämä ole myös ihmisoikeuksien vastaista? Mikä vihapuhe? Sekö, että päättäjien typeriä päätöksiä ja esityksiä ei purematta niellä, että pyritään kaventamaan perusoikeuksiin kuuluvaa sananvapautta, koska päättäjiemme keskuudessa on kermaperseitä, jotka eivät kestä tosiasioihin pohjautuvaa kritiikkiä? Kaivautukaa poteroihinne, jos ette kritiikkiä kestä, kun se tulee täysin kestämättömistä ideoista ja ajatuksista. Ei teillä ole oikeutta rajoittaa sanan- ja ajatuksenvapautta. Missä on se avoin keskustelu? Ai niin se on avointa vain, jos on samaa mieltä viherääliöiden kanssa. Meilläpäin tuollaista kutsutaan natsismiksi, totalitarismiksi ja diktatuuriksi. Ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tässä ei ole missään kohdin. Että haistakaa v***u

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*