Free speech 20 kesäkuun, 2019

 

17-vuotias Skotlantilainen oppilas poistettiin luokasta, koska väitti vastaan opettajalle sanomalla sukupuolia olevan vain kappaletta eli mies ja nainen.

 

Opettaja suuttui tästä niin paljon, ettei pelkästään poistanut oppilasta luokasta, vaan antoi hänelle myös virallisen varoituksen vähemmistöjä syrjivästä puheesta.

 

Oppilas kuvasi kuinka opettaja vihaisena selittää noudattavansa kouluhallituksen julkistamaa virallista syrjimättömyyden ohjelmaa.

 

A 17-year-old Scottish student claims he was told to leave his class after saying there are only “two genders” – a statement which earned him a reprimand from the teacher, whose reaction he secretly recorded on camera.

 

 

Aivan samanlainen tapahtuma koettiin myös Amerikassa, kun feministiopettaja rankaisi yhtä poikaoppilastaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

2 thoughts on “Skotlannissa oppilas poistettiin luokasta, koska sanoi sukupuolia olevan vain kaksi

  1. No ehkä luokasta poistaminen on aika rankka rangaistus tyhmyydestä. Vähän sama kuin jos joku oppilas väittäisi maata litteäksi, ei kai häntä luokasta tulisi poistaa vaan yrittää saada tajuamaan että on väärässä.

  2. Ensin media ja poliisi paljasti karvansa ja nyt sitten viimeistään koululaitos. Kyllä meillä Suomessa osataan ihan samalla lailla

Comments are closed.