Marco de Wit 21 kesäkuun, 2019

 

Venäjän trolleista ei ole juuri löytynyt jälkeäkään, mutta on mustaa valkoisella, että Nato itse hyökkää sosiaalisessa mediassa mm. toisinajattelijoita ja poliittisia kilpailijoita vastaan mustamaalaten näitä Venäjän agenteiksi.

 

Näin toimi mm. Integrity Initiative-verkosto, joka jäi kiinni mm. Jeremy Corbynin mustamaalaamisesta putinistiksi.

 

Nyt @Irandisinfo -verkosto on jäänyt kiinni ihmisten mustamaalaamisesta Iranin toimijoiksi ja toimija on Yhdysvaltojen State Departmentin rahoittama.

Nykyaikaisessa suurvaltojen sodankäynnissä sotilaat eivät enää käytännössä käytä uniformuja tai käyttävät vieraan vallan uniformuja.

 

He toimivat sosiaalisessa mediassa väärällä henkilöllisyydellä mm. mustamaalaten ja levittäen huhuja.

 

Tietysti tätä tehtiin jo toisessa maailmansodassa puolin ja toisin, mutta nykyään tämä on täysin uudella tasolla.

 

Käytännössä suurvallat ja Israel eivät käytännössä tule noudattamaan minkäänlaisia kansainvälisiä lakeja. Lakeja noudattavat käytännössä vain ne, joiden on pakko niitä noudattaa.

 

Mm. länsiliittouma käyttää nykyisin hyvin paljon erilaisia NGO-siviilijärjestöjä toiminnassaan tarkoituksenaan mm. epävakauttaa hallintoa ja antaa tekosyy miehitykseen.

 

Naton keinovalikoimassa on terrorismia ja false flagejä, tunnuksettomia sotilaita, verkkohyökkäyksiä, ajatushautumoita ja korruptiota jne.

 

Venezuelassa käytettiin jopa Punaisen Ristin ristitunnusta epävakautusoperaation aikana.

 

USA:n ja natotrollien toiminta on mennyt niin törkeäksi, että jopa valtamedia on Amerikassa (mutta ei tietenkään Suomessa) joutunut myöntämään asian.

 

Tosin alla olevan CNN:n videon alussa tietysti demonisoidaan Irania ja vasta sitten myönnetään USA:nkin syntejä.

 

Kuvassa linkki juttuun ja CNN-videoon

 

 

 

 

2 thoughts on “Kansallismielisiä mustamaalaavia Nato-trolleja taas paljastunut

  1. Lukekaa operaatio Mockingbirdistä. Tämä on vain operaatio Mockingbird steroideilla ja parannuksilla. Samoin muistakaa myös miten kävi toimittaja Gary Webbille. Itse asiassa myöhemmin jotkut toimittajat tunnustivat sittemmin olleensa mukana operaatio Mockingbirdissä tuhoamassa Gary Webbin elämää. Sitten on vielä The White House Plumbers/the Plumbers/Room 16 project, jonka tarkoitus on ollut mustamaalata ja levittää huhuja kohteista. Nämä ovat kaikki tiedettyjä tosiasioita ja tässä ei ole sinänsä mitään uutta ja hämmästyttävää.

  2. Venäjä on uhka jonka takia Suomella pitää olla armeija. Suomella ei kuitenkaan ole venäjän sotilaallista voimaa vastaavaa uskottavaa puolustusta jonka takia Suomikin tarvitsee Naton turvatakuut. Nämä ovat faktoja joita natoa vastustavat venäjäkiimaiset venäjäintoilijat eivät voi ohittaa. Faktoja ja tosiasioita Suomen natojäesenyyttä vastaan ei ole olemassa. Natojäsenyyttä vastaan on olemassa vain natovastustajien satuja ja valheita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*