4 thoughts on “Video: Yli 90% Helsingin rautatieaseman taksikuskeista afrikkalaisia!

    1. Juu on se hienoa, että harmaa talous kukoistaa ja koko taksihomma on vedetty pöntöstä alas. Saa todellakin olla tarkka mihin taksiin aikoo nousta.

  1. tuossa taksikokeessa on muuten monta paskaa kysymystä, esim. tapio paluumuuttaja ruotsista, saako hän alkaa ajaa taksia kun hänellä on vain ruotsin ajokortti ? mitäs vittua se mua kiinnostaa mitä tapio ruotsista tekee, kun tapio menee ajovarman toimistoon, he kyllä kertovat saako ajaa vai ei. sitten oli Iiris 18v, tuore kortti, saako mennä taksikokeeseen?, sama juttu, kyllä ne ajovarmassa kertovat Iirikselle miten hänen pitää toimia, mulle se ei kuulu pätkääkään. sitten Kalevi jolla on ammattiajolupa -70 luvulta, voiko alkaa taas ajamaan taksia ? sama juttu, ajovarmassa kertovat kaleville miten hänen pitää toimia, mulle kalevin ajoilla ei ole mitään merkitystä. oli joukossa hyviäkin kysymyksiä, pikkulasten turvavyöstä jos turvatuolia ei ole, pyörätuolin sitomista, kortilla maksamista, koulukuljetusten nopeusrajoituksesta, ja kuljettajan maksimi yhtämittaisesta ajoajasta. mutta nuo kolme ensimmäistä kysymystä ovat täyttä paskaa, ne on tärkeitä vain kyseisille henkilöille, ja eikä heidänkään tarvitse vastausta tietää, kun ajovarma kyllä kertoo saako ajaa vai ei. Trafille kiitos noista idiootti kysymyksistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*