Marco de Wit 9 heinäkuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Lukija kirjoittaa:

Esko Seppänen varoittaa, että Suomi on alistunut Yhdysvaltojen sotakoneiston valtaan, jolloin Yhdysvallat voi kiristää Suomea lopettamalla asetoimitukset tai esimerkiksi jättämällä Suomen yksin.

 

Yhdysvallat on kiristänyt viime aikoina asetoimituksilla ja pakotteilla myös Turkkia ja Intiaa.

 

Nato on jo kymmeniä vuosia hitaasti edistänyt Suomen oman maanpuolustuksen rapautumista niin, ettei Suomi kykenisi yksin puolustautumaan ulkovaltoja vastaan, esimerkiksi ajamalla jalkaväkimiinojen kieltoa.

 

Viimeisimpänä muutoksena Suomi luopui BUK-ohjuksista, jolloin Suomi ei kykene yksin torjumaan mm. korkealla lentäviä kohteita, jolloin Suomen pitää lopulta rukoilla Natolta apua.

 

Suomi ei siis kykenisi yksin torjumaan korkealla lentäviä kohteita, eikä myöskään estämään Yhdysvaltojen ilmaherruutta, mikäli Yhdysvallat tai muu maa haluaisi Suomen ilmaherruuden. Mm. yksi hävittäjäehdokkaista, F-35 on suunniteltu laajan sotakoneiston tukikoneeksi.

 

Suomi ja muut maat siis integroidaan osaksi Naton sotakonetta niin, etteivät nämä enää kykene itsenäisesti puolustautumaan. Samoin on tehty käytännössä myös Ruotsille.

 

Kuvassa linkki Uuden Suomen juttuun

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Esko Seppänen: Suomi ajettu aseloukkuun

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*