Marco de Wit 6 elokuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tulsi Gabbard on vanhavasemmistolainen ns. rehellinen suvakki, joka tosissaan pyrkii lopettamaan Amerikan imperialismin ja rajoittamaan pankkiirien valtaa.

 

USA:n demokraattisen puolueen presidentinvaalien esivaaleissa hän usein paljasti muiden ehdokkaiden tekopyhyyden ja riippuvuuden pankkiireista, poliisivaltiosta ja sotateollisesta kompleksista.

 

Tässä videossa Gabbard tuhoaa puoliksi mustan Kamala Harriksen paljastamalla tämän olevan poliisivaltion kannalla.

 

 

 

Luonnollisesti tämä on saanut valtaeliitin ja sen johtaman valtamedian raivoihinsa. Nyt Gabbardia on alettu mustamaalata kaikin keinoin mm. syyttämällä häntä Putinin agentiksi.

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Ruotsin vastarintaliike kirjoittaa, kuinka Yhdysvaltojen joukkojen takaisin vetämistä vaativa ja sananvapaudesta puhuva suvakki demokraattisen puolueen esivaalien presidentinvaaliehdokas Tulsi Gabbard on jopa oman puolueensa sensuroima.

 

Tämä ei ole kuitenkaan yllätys, sillä käytännössä kummankin puolueen näkyviä ehdokkaita rahoittaa samat globalistiset tahot.

 

Demokraatit ovat tarjonneet lomaketta demokraattien ehdokkaan löytämiseksi. Se jättää kuitenkin Tulsi Gabbardin pois hakutuloksista, vaikka äänestäjä vastaisi tietoisesti Gabbardin kantojen mukaisesti.

 

Lomake sen sijaan ehdottaa ehdokkaita, kuten Kamala Harrisia, jota Gabbard on näkyvästi kritisoinut väittelyissä!

 

 

Myös Atlantic Councilissakin oleva Bellingcat hyökkäsi Tulsi Gabbardia vastaan.

 

Käsitykseni mukaan Bellingcat on Naton avointen lähteiden tiedusteluoperaatio (OSI, Open Source Intelligence), joka osallistuu myös erilaisiin mustamaalausoperaatioihin sosiaalisessa mediassa.

 

Faktoja on ainakin, että Bellingcat on osa Naton Atlantic Councilia. RT:n mukaan se saa rahoitusta National Endowment for Democracyltä NED:ltä, joka on käytännössä CIA:n pehmeä osasto, joka rahoittaa mm. erilaisia katuoperaatioita ja korruptoi rahoituksella järjestöjä ja ihmisiä puolelleen.

 

CIA:n osasto muutettiin NED:ksi, kun ei mm. haluttu näyttää, että CIA sekaantuisi suoraan muiden asioihin.

 

Näin operaatiot saatiin pilkottua ja lokeroitua CIA:ssa, jolloin yksi osa CIA:ta ei tiedä kaikkea edes samasta operaatiosta.

 

 

Kuvassa linkki RT:n juttuun
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Valtamedia ottanut rauhaa kannattavan rehellisen supersuvakin hampaisiinsa

  1. Pitää olla vain korruptioeliitin tukemia 100% turvallisia ehdokkaita sanailemassa keskenänsä vaali”väittelyissä”. Demokraateilla varsinkin on kova kontrolli siinä että jo vähänkin ei-toivotut työnnetään aina lopulta syrjään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*