2 thoughts on “Statement from 8chan Jim Watkins: They will not shut us down!

  1. 8Chanin kieltoon tähtävään pdf dokumenttiin (joka tuomareille fbi toimesta annettiin) oltiin liitetty todisteeksi skannattuja kuvakaappauksia 8chanin keskusteluista. Ainoa vaan että osassa keskusteluita näkyi (you) mikä meinaa sitä että fbi oli itse lähettänyt kyseiset kommentit. Internet archivesta kaivettujen koodilla yksilöityjen kommenttien joukossa on yllyttämistä ampumisiin, ”rasismia” ja vaikka mitä esim fbi kommentoija oli esittänyt useaan otteeseen Venäjän trollaavan foorumeita.

    Aika mehukas käänne

    Etsikää noi käsiinne, ihan tuore juttu. TheGamerGator nimimerkki twitterissä oli esimerkiksi yksi joka asiasta laittoi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*