Marco de Wit 10 elokuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vuonna 2008 miljonääri Jeffrey Epstein tuomittiin salaisessa diilissä vain vuodeksi vankeuteen alaikäisiin kohdistuneesta seksirikoksista.

 

Vankeus oli erikoinen, koska Epstein sai lähes joka päivä lähteä vankilasta töihin. Hänen täytyi vain käydä nukkumassa vankilassa.

 

 

Vankilasta päästyään Epstein ja hänen tyttöystävänsä/madamensa Ghislaine Maxwell palasivat liike-elämään ja seurapiireihin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

 

Ghislaine jopa kutsuttiin Clintonien tyttären häihin.

 

Epstein ja Maxwell jatkoivat pedofiiliringin pyörittämistä vuosien ajan ilman, että valtamediaa tai viranomaisia olisi asia kiinnostanut.

 

 

Käytännössä tämä oli mahdollista vain, koska Epstein ja Maxwell ovat pitkäaikaisia Israelin tiedustelupalvelun Mossadin agentteja.

 

Heidän tehtävänään on ollut saada liikemiehiä, poliitikkoja, tiedemiehiä ja toimittajia harrastamaan seksiä alaikäisten kanssa ja sitten kiristää heitä toimimaan Israelin intressien mukaisesti.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Epsteinin ja Maxwellin toiminta on ollut kuitenkin niin avointa ja törkeää, että lopulta osa heidän uhreistaan alkoi nostamaan oikeusjuttuja ja puhumaan valtamedialle.

 

Tämäkään ei meinannut auttaa.

 

Valtamedia heräsi vasta, kun se löysi Trump-yhteyden eli huomasi Trumpin työministerin Acostan aikanaan 2008 olleen mukana järjestämässä Epsteinille lievää tuomiota.

 

 

Todellisuudessa Acosta oli aikanaan ainoita viranomaisia, jotka yrittivät edes antaa jonkinlaisen tuomion Epsteinille. Floridan paikalliset viranomaiset nimittäin olisivat julistaneet Epsteinin syyttömäksi.

 

Lisäksi Acosta itse selitti Epsteinin lievää tuomiota sillä, että hänellä oli kerrottu Epsteinin olleen tietyn tiedustelupalvelun palveluksessa.

 

On päivänselvää, että hän viittasi Israelin tiedustelupalveluun, Mossadiin.

 

Tätä valtamedia – varsinkaan Suomessa – ei kuitenkaan ole suostunut kertomaan.

 

 

Kuvassa linkki David Duken sivustoon

 

 

Epsteinin uhrit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan jatkoivat oikeusjuttuja. Uhrit eivät suostuneet vaikenemaan edes suurista rahoista.

 

Niinpä vihdoin kesäkuussa viranomaiset pidättivät Epsteinin ja tällä kertaa hänelle luettiin kunnon syytteet pedofiiliringin pyörittämisestä.

 

 

Luonnollisesti tämä asetti valtaeliitin valtavaan vaaraan.

 

Valtaeliitti ja varsinkin Mossad pelkäsi Epsteinin kertovan totuuden.

 

 

Kaikki odottivat, että Epstein tapetaan eli vaiennetaan.

 

Ensimmäinen murhayritys oli pari viikkoa sitten, kun Epstein löydettiin sellistään puolikuolleena.

 

 

Tässä vaiheessa moni vaati viranomaisia laittamaan Epsteinin tarkkaan vartioon ja tiukkaan itsemurhavahtiin.

 

Luonnollisesti viranomaiset eivät näin tehneet, koska ideana oli joko tappaa Epstein tai auttaa häntä tappamaan itsensä.

 

 

Tänään Mossad vihdoin onnistui tappamaan Epsteinin vankilassa.

 

 

Valtaeliitti voi huokaista helpotuksesta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Pedoringin pyörittäjä Jeffrey Epstein kuollut. Mossad tappoi!

  1. Minkähän takia nämä jenkki,eliitti pedot tulevat aina Suomeen?No, nytpähän voi Bill huojentuneena suksia takaisin jenkkilään hullun akkansa luokse.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*