Marco de Wit 15 elokuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa sen enempää valta- kuin vaihtoehtomediakaan ei halua kertoa olennaisinta asiaa Jeffrey Epsteinin pedoringistä:

 

Sitä pyörittivät Israelin Mossadin lukuun Epsteinin juutalaiset ystävät, asiakkaat ja muut liittolaiset.

 

 

Asiaan ei tietysti liity mitenkään se tosiasia, että juutalaisessa Talmudissa on pedofiilimyönteisiä kohtia.

 

 

 

 

Näitä tosiasioita ei kuitenkaan saa sanoa. Laittoman Lehden päätoimittajalle yritetäänkin saada tuomiota Talmudin kritisoinnista.

 

Nykyään kansallismielisissä piireissä saa kyllä kritisoida Koraania, muttei Talmudia.

 

Sekä vasemmisto että oikeisto katsovat, ettei Talmudia tai ylipäätään juutalaisia saa kritisoida.

 

 

Tämän takia Suomen mediassa ei ole sanallakaan puhuttu siitä päivänselvästä tosiasiasta, että Jeffrey Epsteinin oikean käden Ghislane Maxwellin suvun vallan juuret johtavat Suomeen.

 

 

Epstein halailee Robert Maxellin tytärtä Ghislainea

 

 

Kuten Laittoman Lehden Epstein-aikajana paljastaa, Ghislane Maxwellin isähän oli kuuluisa mediamoguli Robert Maxell, joka mitä luultavimmin auttoi toisen maailmansodan jälkeen salakuljettamaan suomalaisia aseita ja varsinkin Tampellan kranaatinheittimiä juutalaisille rosvojoukoille Palestiinaan.

 

 

Tämä suuresti auttoi juutalaisia luomaan Israelin valtion massamurhaamalla palestiinalaisia ja varastamalla heidän maansa.

 

 

Tässä salakuljetusoperaatiossa Maxwellia mitä luultavimmin auttoi Suomen rikkain suku, juutalaiset äärisionistiset asekauppiaat Zabludovichit, jotka rikkoivat kansainvälistä oikeutta yhdessä sionistien ja Tampellan kanssa.

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomien juttuun

 

 

Kekkonen ei tästä ollut innoissaan, mutta ei voinut muuta kuin pitää huolen, etteivät sionistit saisi Suomessa enempää valtaa.

 

Vasta Kekkosen kuoltua Zabludovichien ja muiden sionistien ostamat poliitikot, kuten Niinistö ja Zyckowich sekä myöhemmin Stubb, Soini, Matti Putkonen, Jussi Halla-aho ja Riikka Purra alkoivat voimalla viemään Suomea ”länteen”.

 

Eli siis alistamaan Suomen EU:n, euron ja Naton eli niitä johtavan U$Sraelin alle. (Kartellitaloutta eli korttitalomaista vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmää pyörittävät US, Israel ja Saudi-Arabia.)

 

Ja tietysti Venäjä-mörön varjolla.

 

 

Zabludovichit olivat suurelta osin myös 2015 muodostetun SSS-hallituksen takana, jonka tarkoitus oli liittää Suomi tiukemmin U$Sraeliin.

 

Tärkeässä roolissa oli myös persujen Jussi Halla-aho ja Jussi Niinistö, jotka ajoivat sekä poliisivaltiolakipakettia että aseiden myyntiä Isistä tukeville Saudi-Arabialle ja Israelille.

 

Poju ja Soini. Linkki Vastarintaan

 

 

Maxwellit ja Zabludovichit ovat siis vanhoja liittolaissukuja, joiden molempien rikkaus on Mossadin aikaansaannosta.

 

Molemmilla on myös tiiviit kytkökset siihen todelliseen mafiaan eli Kosher Nostraan.

 

Itse asiassa Zabludovichit ovat tänäkin päivänä mafian perustaman Las Vegasin suurimpia maanomistajia.

 

 

Ei siis olisi ihme, jos Robert Maxwellin ja Schlomo Zabludovichin lapset Ghislane ja Poju tuntisivat toisensa vähintäänkin sosiaalisesti, mutta mahdollisesti myös Mossadin agentteina.

 

 

Poju ja Roy Zabludowicz. Kuvassa linkki juttuun

 

 

Todennäköisesti Poju tunsi myös Jeffrey Epsteinin Israelin poliittisen johdon kautta.

 

Pojuhan on Israelin pääministerien Shimon Peresin ja varsinkin Netanjahun pitkäaikainen ystävä ja rahoittaja.

 

 

Myös Epstein tunsi Peresin, joka itse asiassa esitteli hänet Ehud Barakille, josta myöhemmin tuli myös Israelin pääministeri 911-operaation aikaan. (Jota Barak todennäköisesti johti aktiivisesti tai vähintäänkin yllyttäen islamisteja hyökkäämään.)

 

Vielä niinkin äskettäin kuin 2015 Epstein sijoitti suuria summia Barakin yritykseen.

 

Vielä 2016 Barak yritti hiippailla Epsteinin kartanoon. Linkki Daily Mailin juttuun.

 

 

 

Daily Mailin maanantainen artikkeli Epsteinin suomalaiskytköksistä ei tässä valossa ole mikään yllätys.

 

Ja vielä vähemmän se, että jäljet johtavat Tampellan kotikaupunkiin Tampereelle.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Tutki kuvitettua Epstein-aikajanaa, jota täydennetään vähitellen:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 1. Elämme mielenkiintoisia aikoja, ystäväiseni
  Tämän toteamuksen sanoi Carl Barksin luomus Jäyhä jököttäjä (taitaa sillä muitakin nimiä olla). Tuo vakavan oloinen koiraotus kommentoi tyynen rauhallisesti Akun katastrofeja.

  Mielenkiintoisia aikoja elellään myös Suomessa

 2. Muistaakseni tämä juutalainen ”poju” osallistui taannoin Englannissa illalliselle, jossa näitä sionisteja viihdyttämään oli tilattu lauma vähäpukeisia nuoria naisia.

  Tämänkin tosiasian maamme valtamedia pimitti.

 3. Sakari Stubbhan oli IDFn eversti Ranan Rimonin Bridge-pelikaveri. Suomessa useiden sairaanhoitopiirien ja sotilaslääketieteen keskuksen sekä Kelan ja usean vakuutusyhtiön sairauskertomusarkistoihin päässyt Rimon kehuskeli aikoinaan julkisuudessakin, että oli osallistunut kaikkiin Israelin valtion sotiin.
  Sittemmin Rimonin sukulaiset ja oppipojat mm. Yoffe, Holi, Ranta, Gergov, Karpov jne. ovat jatkaneet työtä.
  Verottaja ei liene edes tutkinut synagogankaan taloudellisia kytköksiä Israelin valtioterroristisiin toimijoihin.

 4. Tämä lainaus tuolta tekstistä tulisi ruotia omana juttunaan auki ja puhki niin, että edes jotain pohjaa jää noille väitteille:
  ” Vasta Kekkosen kuoltua Zabludovichien ja muiden sionistien ostamat poliitikot, kuten Niinistö ja Zyckowich sekä myöhemmin Stubb, Soini, Matti Putkonen, Jussi Halla-aho ja Riikka Purra alkoivat voimalla viemään Suomea ”länteen”.

  Ainakaan Purra ei ole voimalla ehtinyt viemään Suomea länteen. On vain yhtenä nappulana , vaikkakin nyt jopa puheenjohtajana tällä hetkellä.
  Niinistöstä kyllä uskon, että kipa on liikaa päälaella. Jo EY keskustelujen ja neuvottelujen aikana 90 luvulla eräs hänen lausahduksistaan oli – minkä viestin me annamme kansainvälisille suursijoittajille?
  No nythän jo tiedämme millaisen viestin olemme antaneet vaikkapa kaivoksien ja sähköverkkojen suhteen.

  1. Tietysti aina välillä miettinyt, onko Sauli Niinistö jotenkin oman nuoruutensa vanki sen kipankin suhteen. Ei tieto ennen liikkunut sitä vähääkään mitä nyt. Kekkosen ajan lehdistö kyllä myötäili YYA liturgiaa kun pakko oli. Sellainen länsimielisyys oli jotain hienoa itsellekin ennen. Niinistö oli tumman käkkärän hiuspehkonsa kanssa kuin konservatiivi kuva nykyisestä demokraatista Bankman-Friedistä. Yhtä typerä ilme molemmilla nuorena.
   Välillä tässä, ehkäpä juuri ensimmäisen presidenttikautensa aikana Niinistön puheista kuulsi aivan kuin käsien pesu jostain menneistä teoista, mutta nyt kipa on liian syvällä jotta siitä pääsisi enää turvallisesti irti. Vai onko haluakaan.

   Niinistöhän taisi juuri menneellä viikolla tavata jälleen ulkoasiain valiokunnan, joka Halla-ahon johdolla saapui Natottelemaan. Vieläkö Sauli miettii, onko Jussi harrastanut riittävää katumusta?
   Tuli vaan mieleen, kun Niikko erittäin järkevän kommenttinsa takia ennen Venäjän aloittamaa operaatiota hirveällä älämölöllä saatiin pois ja Halla-aho tilalle. Oliko se sovittu Niikon kanssa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*