Marco de Wit 29 elokuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Yhä useampi yliopisto helpottaa naisten pääsyä STEM-aloille eli opiskelemaan luonnontieteitä, teknologiaa, insinööritieteitä ja matematiikkaa.

 

 

Kaikista yrityksistä ja kannustuksesta huolimatta naiset ovat nimittäin niissä edelleenkin pieni vähemmistö.

 

Tämä on tietysti väistämätöntä, koska KESKIMÄÄRIN miehet ovat niissä taitavampia aivan samoin kuin keskimäärin naiset ovat taitavampia humanistisilla aloilla, kuten kielissä.

 

 

Sitä ei kuitenkaan saa sanoa, koska se on vihafakta.

 

 

Suvakille ei siis jää mitään muuta vaihtoehtoa ”korjata” tilannetta kuin päästää naiset alemmilla pisteillä sisään kovia tieteitä opiskelemaan.

 

Luonnollisesti pääset sisään vielä helpommin, jos satut myös kuulumaan johonkin rotu- tai seksuaalivähemmistöön.

 

 

Näin insinööreiksi eivät pääse ne, jotka siihen parhaiten sopivat, vaan ne, jotka ovat oikeaa sukupuolta, rotua, seksuaalista suuntautumista, jne. (Kaikista suvakeimmat vaativat kiintiöitä myös vammaisille ja mielisairaille.)

 

 

Tämä tietysti johtaa siihen, että nais- ja vähemmistöinsinöörit tulevat olemaan selvästi huonompia kuin valkoiset miesinsinöörit.

 

Se taas johtaa siihen, etteivät monet yritykset uskalla palkata nais- ja vähemmistöinsinöörejä.

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Valtio sitten palkkaa heidät rakentamaan julkisia kohteita, kuten esimerkiksi siltoja, jotka sitten alkavat yhä useammin mystisesti romahtamaan.

 

 

 

Linkki Twitter-videoon

 

 

Täytyy vain toivoa, että näille nais- ja vähemmistöinsinööreille löydettäisiin mahdollisimman paljon turhia työpaikkoja julkiselta sektorilta, jotta he eivät pääsisi mihinkään tärkeään työpaikkaan vaarantamaan ihmisten turvallisuutta.

 

 

Amerikassa asia on ratkaistu palkkaamalla heitä esim. postiin ja puolustusvoimiin.

 

Tosin tästä on seurannut, että esim. USA:n sotalaivat jatkuvasti ajavat karille tai toisiaan päin, mutta ihmishenkiä ei näissä ole vielä kovastikaan menetetty.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*