Marco de Wit 18 syyskuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Koko länsimainen – ja nyt lähes globaalinen – pankkijärjestelmä perustuu vähimmäisvarantopankkijärjestelmään, jossa yksityiset kartellipankit voivat tehdä rahaa tyhjästä.

 

 

 

Järjestelmä perustuu pyramidihuijaukseen.

 

 

 

Link to Financial Sense

 

Itse asiassa pyramidi on moninkertainen. Eli pyramidirahan päälle on vielä rakennettu toinen käänteinen pyramidi: Derivaatta-johdannaiset.

 

Pyramidi tulee koko ajan vain romahdusalttiimmaksi.

 

 

 

 

Järjestelmä on niin sekava ja korttitalomainen, että noin kymmenen vuoden välein pankit ovat romahtamassa.

 

Vuonna 2008 totaalinen romahdus oli lähellä. Tämän myönsi jopa FED:in johtaja Ben Bernanke.

 

Romahduksesta vältyttiin vain suunnattomalla pankkituella (josta valtamedia on hiljaa) ja korkojen keinotekoisella laskemisella lähelle nollaa.

 

Seuraavan pankkikriisin tullessa romahdus voi olla totaalinen.

 

 

 

 

Tällöin pankit tietysti pyytävät pankkitukea valtiolta eli veronmaksajilta.

 

 

 

Juuri tämä pankkitukiautomaatin tarve on syynä siihen, että pankkiirit haluavat yhä suurempia talous- ja lopulta valtioliittoja.

 

Vain näin ne voivat luoda maailmanpankin, joka pystyy järjestämään eli varastamaan veronmaksajilta valtavia pankkitukia.

 

 

Pankit ovat siis globalisaation moottori.

 

Tämän takia pankit myös tarvitsevat USA:n sotakonetta, jota ne käyttävät tuhotakseen kaikki globalisaatiota ja varsinkin vähimmäisvarantopankkijärjestelmää ja petrodollarijärjestelmää uhkaavat maat, kuten Saddam Husseinin johtaman Irakin tai Muammar Gaddafin Libyan.

 

Gaddafi teki sen anteeksiantamattoman teon, että alkoi luomaan kultaan perustuvaa valuuttaa. Saman tien hänet kaadettiin ja raiskattiin.

 

 

 

Vähimmäisvarantopankkijärjestelmä siis luo yksityiselle pankkikartellille oman rahakoneen. Tästä rahakonetta johtaa FED eli USA:n keskuspankki, jonka yhdessä loivat Rothschildit, Morganit ja Rockefellerit.

 

 

 

Tätä kartellistista rahakonetta puolustaa U$Srael eli USA:n, Saudi-Arabian ja Israelin luoma petrodollarijärjestelmä, joka toisaalta luo öljykartellin ja toisaalta pakottaa maailman maat tukemaan dollaria käyttämällä sitä maailmankaupassa. Näin luodaan keinotekoinen lisäkysyntä tyhjästä tehdyille dollareille.

 

Tätä pankkiirien ja sionistien johtamaa globalistista maailmanjärjestystä sitten tuetaan kartellistisen rahakoneen rahoittamalla USA:n/Naton sotakoneella ja poliisivaltiolla.

 

Sotakoneen pääkohteena ovat tietysti ne maat, jotka kehtaavat vastustaa sekä pankkiireja että sionisteja. Usein nämä maat ovat myös öljyvaltioita, koska öljytuloillaan ne ovat riippumattomia pankeista.

 

 

Lähes kaikki republikaanit ja demokraatit hyväksyvät tämän globalistisen riistojärjestelmän ja sitä puolustavan Naton sotakoneen. Sotakonetta vastustaa vain Ron Paul republikaaneissa ja Tulsi Gabbard demokraateissa. Molemmat onkin työnnetty täysin syrjään puolueissaan.

 

 

 

Eniten tästä sotakoneesta hyötyvät tietysti Israel ja Saudi-Arabia, jotka käyttävät sitä yhdessä islamisaation ja jihadismin kanssa tuhoamaan eli balkanisoimaan naapurivaltioitaan.

 

 

 

Tavalliset ihmiset eivät tästä mitään tiedä, koska Israelin johtamilla sionisteilla on niin suuri valta länsimaiden puolueissa ja varsinkin valtamediassa.

 

 

 

Tämän takia esim. persujen kannattajat eivät ymmärrä tukevansa sionistipuoluetta, joka luo Suomeen poliisivaltiota ja ajaa myös Suomen sotaan Lähi-Itään. Nytkin Suomella on joukkoja Irakia ja Afganistania miehittämässä.

 

 

 

Pankeilta on ehdottomasti otettava pois niiden yksityinen rahakone. Tätä on yritetty monessa maassa ja Sveitsissä asiasta on järjestetty kansanäänestyskin.

 

 

Ongelmana kuitenkin on, että rahakoneen omistajat voivat käyttää suunnattomia summia valehtelu- ja huijauskampanjaansa. Eli käytännössä he voivat ostaa sekä valtamedian, yliopistot että poliitikot. Näin he voivat helposti aivopestä koko kansan hyväksymään yksityisen monopolistisen rahakoneen olemassolon.

 

Miten sitten rahakoneen voi ikinä saada pois valtaeliitiltä?

 

Helposti. Eliitin akilleen kantapäänähän on noin kymmenen vuoden välein iskevät pankkikriisit.

 

 

Seuraavan pankkikriisin aikana ei anneta pankeille senttiäkään pankkitukea, vaan otetaan pankit valtion haltuun. Tämän jälkeen ne voidaan helposti pakottaa luopumaan vähimmäisvarantojärjestelmästä ja omaksumaan täysvarantojärjestelmän.

 

Sitten kun pankit on pakotettu rehellisiksi, niin ne voidaan esimerkiksi pilkkoa pieniksi maakunnallisiksi pankeiksi, joiden tehtävänä on tukea paikallisia ihmisiä ja taloutta.

 

 

Nykypankit eivät ole osa markkinataloutta, vaan sitä tuhoavaa kartellitaloutta.

 

Mitä nopeammin ne otetaan valtion haltuun, niin sitä parempi.

 

Tätä korostaa myös Olli Juntunen.

 

 

 

Lue lisää:

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*