Marco de Wit 19 syyskuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tuukka Pensala on luonut Norminetin, joka haastaa samaan aikaan koko valtasomen Facebookista, Amazonista ja Googlesta alkaen.

 

Lähes jokapäiväisissä Norminetin omissa lähetyksissä käydään läpi Norminetin ominaisuuksia ja kuinka niitä jatkuvasti kehitetään käyttäjäystävällisimmiksi.

 

Päämääränä on, että Norminetti auttaa sinua saamaan kaiken mitä haluat! Internetin pitää olla palvelijasi eikä päinvastoin.

 

 

Muista rekisteröityä Norminettiin. Kaikkia käyttäjiä autetaan yksityisyyden varmistamisessa eli esimerkiksi tekemään oma tietokone sellaiseksi, etteivät ulkopuoliset sitä pääse tutkimaan.

 

Lisäksi autetaan surffaamaan netissä täysin anonyymisti.

 

 

Nämä lähetykset julkaistaan aina Norminetissä, jossa ne näkyvät käyttäjille. Myöhemmin ne sitten välillä julkaistaan myös Youtube-kanavalla, kuten alla näkyy.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Norminetin lähetykset alkavat: Täydellinen yksityisyys

  1. Onko gallup mahdollisuutta ?

    Demokratia eli kansanvalta on kansan valtaan perustuva valtiojärjestys tai hallitusmuoto. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovallan edustajat nousevat kansan joukosta ja että hallintovalta toteuttaa kansan tahtoa.[1] Demokratia tulee sanoista demos (tavallinen kansa) ja kratos (valta, hallita).[2]

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*