Marco de Wit 26 syyskuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valtamedia on taas vauhdissa. Ilta-Sanomat kertoo:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Ensinnäkin jutussaan Ilta-Sanomat käyttää tietysti taas useamman vähäunisen yön jälkeen otettua Marcon leirikuvaa eikä Sanoman vaalipaneelista otettuja kuvia.

 

Toiseksi, Ilta-Sanomat ei ole edes yrittänyt haastatella Marcoa. Jos olisi, niin hän olisi kertonut ”katkarapuliikkeiden” olleen seurausta siitä, että neljä poliisia istui Marcon päällä painaen hänen naamaansa kiviseen maahan.

 

Jostain syystä EET-poliisit eivät nimittäin suostuneet kantamaan autoon oikeudetonta kiinniottoa maahan istahtamalla vastustanutta Marcoa. Tämä siitä huolimatta, että passiivista vastarintaa tekevän kantaminen on normaali käytäntö. Tai siis normaalia muille kuin kansallismielisille.

 

 

Pahinta Ilta-Sanomien jutussa on kuitenkin, että jutussa sanotaan:

 

De Wit väitti oikeudessa myös, että naamioitunut mies oli juossut kulkueesta häntä kohti ja heittänyt häntä jääkokkareella käteen.

 

Vai väitti. Siis hyökkäyksestähän on videokin ja kaiken lisäksi hyökkääjä sai vielä tuomionkin.

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kysehän oli siitä, että viime vuoden talvella terroristijärjestöiksi monessa maassa luokitellut Antifa ja PKK järjestivät keskellä Tampereen pääkatua pahimpaan ruuhka-aikaan laittoman marssin.

 

Poliisi tapansa mukaan tietysti salli tämän. Jos kansallismieliset yrittäisivät jotain sellaista, niin poliisi pysäyttäisi marssin ja monet joutuisivat vankilaan.

 

Aamulehti teki parhaansa pimittääkseen sekä marssin laittomuuden että yleisön kimppuun hyökkäämisen.

 

Kuvassa linkki Aamulehteen

 

 

Marco ja Mari epäilivät alusta asti poliisia ja juuri tämän vuoksi he olivat varmistaneet poliisilta luvan seurata marssia kohtuullisen matkan päästä.

 

He olivat katsomassa marssia täysin rauhallisesti jakakäytävällä muiden seassa, kun marssirivistöstä juoksi naamioitunut mies Marcoa ja yleisöä kohti heittäen kiviä tai jääkokkareita. Yksi osui Marcoa käteen.

 

 

Tämän jälkeen poliisi vei UHRIT eli Marcon ja muuta yleisöä putkaan, mukaanlukien Olli Heikkilä​n, joka ei ollut tehnyt muuta kuin kuvannut kaukaa marssia ja yleisöön kohdistunutta hyökkäystä.

 

(Olli tietysti vietiinkin ensimmäisenä, jotta hän ei voisi kuvata poliisin hyökkäystä. Tosin poliisi unohti ottaa hänen kakkospuhelinsa, jolloin Olli teki kuuluisat putkastriiminsä.)

 

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, että lehdistö ja POLIISI sitten käänsi asian niin, että yleisö oli provosoinut naamioituneen anarkistin hyökkäämään yleisön kimppuun!

 

Tämä siitä huolimatta, että yleisö ei todellakaan mitenkään provosoinut. Ei edes huudellut, vaan hiljaa seurasi marssia.

 

Itse asiassa videosta näkyy kuinka marssijoita ei ennen hyökkäystä edes kunnolla näkynyt, koska olivat tietöiden takia aivan kauimmaisella kaistalla työmaarakennelmien takana. Sitten kun marssijat tulivat yleisön näkyviin, niin kurdien keskellä lymyillyt naamioitunut mies hyökkäsi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tästä kaikesta huolimatta, poliisi ja syyttäjä kehtasivat oikeudessa väittää, että yleisö oli muka ollut liian lähellä marssijoita. Siis rauhallinen yleisö, joka vielä oli ollut kaukana marssijoista jalkakäytävällä!

 

Tietysti mistään papereista ei näy KUKA poliisissa väitti yleisön olleen liian lähellä. Näin poliisi usein valehtelee eli nimettömästi, niin ettei valehtelijan nimeä näy. Todistajapoliisit puolestaan vain kertoivat kuulleensa siitä kuinka yleisö oli muka ollut liian lähellä. Hekään eivät suostu kertomaan keneltä muka kuulivat.

 

 

 

Poliisin ja syyttäjän valheet olivat niin törkeitä, että ne eivät uponneet edes tuomariin, joka oli myös ihmeissään poliisin ja syyttäjän asenteesta.

 

Tuomarilla ei kuitenkaan ollut rohkeutta heittää koko juttua ulos, joten Marco silti tuomittiin (oikeudettoman) putkaan viennin vastustelemisesta.

 

Suomessa nimittäin poliisi saa viedä pahoinpitelyn uhrin putkaan ja jos sitä edes passiivisesti vastustelee niin tulee tuomio.

 

 

Tosin päinvastoin kuin aiemmissa täysin vastaavissa jutuissa tuomari oli edes sen verran järkevä, ettei suostunut määräämään Marcolle sakkoja tai muuta rangaistusta.

 

Antamalla Marcolle tuomio saatiin kuitenkin taas hämärrettyä todellista narratiivia/tapahtumia eli aina pitää jotenkin tehdä kansallismielisistä syyllisiä.

 

 

Summa summarum: Terroristijärjestöt keskeyttivät Tampereen liikenteen ja hyökkäsivät hengenvaarallisesti yleisön kimppuun. Tätä et kuitenkaan saa tietää sen enempää poliisilta kuin valtamediastakaan.

 

 

Tässä taas nähdään se ikivanha juttu, ettei valtamedia pystyisi valehtelemaan ilman Jari Taposen EET-poliisin aktiivista apua.

 

 

 

 

Se on nimenomaan poliisijohto ja sen valtuuttama EET-poliisi joka pitää kansalaiset horroksessa estäen ihmisiä näkemästä totuutta eli sitä miten anarkistien ja maahanmuuttajien rikoksia katsotaan usein läpi sormien.

 

 

Se on myös nimenomaan EET-poliisi, joka on painostanut Youtubea vetämään alas kaikki videot, joissa poliisin rikollinen toiminta näkyy.

 

Tuomion jälkeen Marco ja Mari tekivät aiheesta lyhyen videon, jossa eivät puhuneet muuta kuin kyseisestä oikeusjutusta. Siitä huolimatta Youtube poisti videon ja itse asiassa koko kanavan.

 

 

Tämän jälkeen Youtube myös veti alas Lokan yli vuoden vanhan suositun tiivistelmävideon Tampereen poliisi suorittaa, jossa näkyi kuinka ensin anarkisti ja sitten poliisi hyökkäsi yleisön kimppuun.

 

Videosta näkyi hyvin kuinka kyse ei ollut mistään väärinkäsityksestä, vaan EET-poliisi oikeasti näkee rauhanomaisesti käyttytyvät kansallismieliset vihollisina ja hyökkäsi uhrien kimppuun. Siispä video piti poistaa Youtubesta.

 

Viranomaisten aiheellinen arvosteluhan on nimenomaan sitä vihapuhetta.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Poliisi & Ilta-Sanomat: Yleisön syy, että anarkistimarssija hyökkäsi kimppuun

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*