Marco de Wit 3 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Teoreettisen fysiikan maisteri Tuukka Pensala:

 

UAF yliopisto on viimeistelemässä uutta tutkimusta WTC 7 tornin romahduksesta:

http://ine.uaf.edu/media/222439/uaf_wtc7_draft_report_09-03-2019.pdf

 

 

WTC 7 oli kolmas 9/11 romahtanut torni. Siihen ei osunut yksikään lentokone.

 

 

Virallinen selitys romahdukseen on tulipalon aiheuttama lämpölaajeneminen, joka olisi saanut yhden tukipilarin pettämään, josta alkaisi ketjureaktio, joka lopulta saisi ulkoseinät putoamaan videolta näkyvässä vapaapudotuksessa.

 

Virallisen selityksen mukaista prosessia ei ole havaittu ikinä missään muualla.

 

 

Yksi näistä teräsrunkoisista rakennuksista romahti tulipalon seurauksena. Osaatko arvata mikä niistä?

 

 

Virallisen tulipalo-romahdusteorian pohjana ovat simulaatiot, jotka ovat uuden tutkimuksen mukaan virheellisiä.

 

Virallisista simulaatioista puuttuu useita rakennuksen osia ja niissä ei simuloida koko rakennusta.

 

 

 

Uuden tutkimuksen mukaan kun kaikki rakennuksen osat laitetaan simulaatioon ja kun koko rakennusta simuloidaan niin mitään romahdusta ei voi tapahtua tulipalon seurauksena.

 

Lämpölaajeneminen saa jotkin teräspalkit vääntymään, mutta mikään ei lipsahda pois paikoiltaan ja rakennus pysyy pystyssä.

 

Tutkimus myös vahvistaa, että todellisuudessa tapahtunut symmetrinen romahtaminen vapaapudotuksessa johtui siitä, että kaikki kymmenet tukipilarit ympäri rakennusta katkesivat samanaikaisesti…

 

 

Tutkimus nimenomaan todistaa, että palaminen ei voinut aiheuttaa romahdusta, eikä varsinkaan ammattimaiselta purkamiselta näyttävää romahdusta.

 

Ainut todellisuutta vastaava tapahtumakulku on se, että rakennuksen yli 80 tukipilaria katkaistiin 2 sekunnin sisään useammasta kerroksesta. Mikään muu esitetty hypoteesi ei ole tuottanut todellisuutta vastaavaa romahdusta simulaatioissa.

 

 

Eli kukaan ei ole edes esittänyt mitään muuta perusteltua selitystä WTC 7 romahduksesta kuin tukipilareiden (tahallinen ja ammattimainen) katkaiseminen sadoista kohdista lähes samanaikaisesti.

 

 

[Toimituksen lisäys: Eli kymmenet tukipilarit voivat katketa samanaikaisesti vain ja ainoastaan, jos ne ovat samanaikaisesti RÄJÄYTETTY katki.

Eli kuten hallitussa rakennuksen purussa.]

 

 

 

 

 

 

[Toimituksen lisäys: Ei siis ole todistettu miten muka pienet tulipalot voisivat romahduttaa teräsrunkoisen rakennuksen vapaaseen pudotukseen.

 

Sellaista ei ole koskaan tapahtunut eikä voikaan tapahtua.

 

Jokainen joka voimakkaasti väittää WTC 7:n romahtaneen täydellisesti pienten tulipalojen seurauksena on vajaaälyinen tai täysin epärehellinen.

 

 

Alla suomenkielinen Wikipedia ei suostu kertomaan kuinka tuhannet insinöörit ja arkkitehdit pitävät virallista selitystä WTC 7:n romahduksesta täysin mahdottomana ja naurettavana.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Architects and Engineers for 9/11 Truth -järjestö on yli kolmentuhannen arkkitehdin ja insinöörin järjestö. Se pyrkii painostamaan USA:n valtiota käynnistämään virallisen ja puolueettoman tutkimuksen WTC 7:n romahduksesta.

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

 

WTC 7:n romahtamisessa ei ole mitään epäselvää. Virallisesti ja puolueettomasti sitä ei kuitenkaan voi tutkia, koska sehän olisi vihapuheeseen perustuvaa vihatutkimusta.

 

Totuuden ymmärtäminen nimittäin saattaisi johtaa ”anti-semiittisiin” ja varsinkin anti-sionistisiin johtopäätöksiin.

 

 

Lue lisää:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Tuukka Pensala: WTC 7 romahduksesta uusi tutkimus valmistumassa

  1. On myös hyvä muistaa, että yhdenkään 911 terrori-iskuun käytetyn lentokoneen mustaa laatikkoa ei koskaan löytynyt. Tämä herättää kysymyksiä….

  2. WTC taloihin rakennettiin alun alkaen kaksi kertaa vahvempi teräsrunko mitä muihin vastaavan kokoisiin tornitaloihin? Silloin laskettiin että ne kestää kaksi 1970 luvun ”jumbojetin” yhtäaikaisen törmäyksen. Syy oli se että lähellä on kaksi vilkasta lentokenttää ja Empire State Bi törmäsi pienkone 1940 luvun lopulla, ja alueella on usein paljon sumua ja huono näkyvyys. Tuollaiset rakennukset ei todellakaan romahda lentokoneen törmäyksestä, joka on käytännössä lähinnä ”ontto” peltipurkki ja lentopetroli palaessaan on vain reilut 800 celsius astetta, kun teräksen sulamispiste
    on lähellä 1600 celsius astetta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*