Marco de Wit 7 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Hong Kongin mellakoilla aiheutetaan monella eri tapaa valtavaa taloudellista tuhoa, jota myös Ranskan keltaliivit tekevät osittain, mutta se on kohdistunut enemmänkin valtion sakkotuloihin ja liikennekameroihin, kun mielenosoitukset ovat olleet käynnissä.

 

Nykyisin Ranskan keltaliivit ovat kaduilla vain lauantaisin. Tavallisiin yrityksiin ei ole käytännössä koskettu. Ranskan yleisradiota ja pankkeja on kyllä yritetty tuhota, mutta ei muita yrityksiä.

 

Hong Kongissa puolestaan tuhotaan ja sabotoidaan ne yritykset, joiden edustajat eivät esimerkiksi hyväksy mielenosoittajia. Tarkoitus on siis tuhoamisella ja väkivallalla vaientaa ne jotka ovat eri mieltä.

 

Tällaista ei ole kuulunut Ranskan keltaliiveistä, vaan tuhoaminen jota he ovat tehneet, on liittynyt suoraan eliittiin, eikä normaaleihin yrityksiin.

 

Hong Kongin mellakoitsijat puolestaan toimivat tuhoamis- ja uhkailutarkoituksessa, kuten Antifan kaltaiset terroristijärjestöt.

 

[Toimituksen lisäys: Tätä U$Sraelin ooppiumikauppiaiden johtamaa terroria Hong Kongin mielenosoittajat tekevät naamioituneena. Ei siis ihme, että naamioituminen on nyt kielletty. Naamiomiehet eivät kuitenkaan aio luovuttaa. Katso livenä:

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*