Marco de Wit 9 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Arto Luukkanen:

Ovatko lääkkeet uhka suomalaisille? Miksi meidän on syötävä prosessoitua valmisruokaa ja miksi lihan syönti on paha juttu?

On verenpaine lääkkeitä ja mielenterveys lääkkeitä, jotka eivät hoida sairautta, mutta lievittävät oireita. Yleensä ajatus on, että lääkäri auttaa potilasta, mutta nyt on lääkärien keskuudessa leviää ajatuksia, että lääketeollisuus tekee lääkkeistä tehottomia, jotta lääkkeiden myynti olisi suurempaa.

 

Myös K-kauppa ja S-ketju Suomessa myyvät prosessoitua kemikaaleja täynnä olevia ruokia, ja ne sairastuttavat ihmisiä enemmän ja enemmän. Jopa kouluissa lapset syövät perunamuusi, joissa on yli 10 eri kemikaalia.

 

Miksi Glyfosaatti on ruuan viljelemisessä laajasti käytettyä? Tämä myrkky tekee ihmisten suolistolle hallaa ja sairastuttavat heitä.

 

Miksi psyykkisiä ongelmia hoidetaan kemiallisesti? Pienillä elämäntapa muutoksilla voi parantua paljon paremmin, kuin jatkuvilla pillereillä.

 

Tämä vaarallinen huijaus on hankala paljastaa. Antti Heikkilä on joutunut trollikampanjan kohteeksi tuodessaan muita mielipiteitä esille. Hän yritti julkaista tutkimusta, joka olisi osoittanut monien eri lääkkeiden vaarallisuuden ja Suomen kauppaketjujen tuotteiden sisältämiä vaarallisia kemikaaleja. Hänen kirjansa bännättiin S-liikkeen ja K-kaupan myymälöistä.

 

Prosessoitu valmisruoka on pitemmällä tähtäimellä uhka Suomalaislle, Antti Heikkilä ei ole päässyt aikaisemmin edustamaan kantaansa Ylen kanavilla, MTV3 ohjelmissa, tai missään valtamedioissa. Tänään Dosentti Arto Luukkasen kanssa keskustelu lääkkeistä ja ruuasta – miten lääkkeet ovat huijausta. Dosentti Arto Luukkanen toimii Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Helsingin yliopiston Renvall-instituutissa. Hän toimii haastattelijana ohjelmassa ”Dosentti”

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*