Marco de Wit 10 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Afrikasta Ranskan kautta Suomeen parikymmentä vuotta sitten ajautunut mies käytti yli kymmenen vuoden ajan kymmeniä pikkutyttöjä seksuaalisesti hyväkseen.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Miehen ulkomaalaistaustaisuuden takia poliisi ja valtamedia ei asiasta välittänyt, vaikka huhut liikkuivat villeinä vuosien ajan.

 

Ylikomisario Jari Taposen poliittinen EET-poliisihan (Ennalta Ehkäisevän Toiminnan poliisiyksikkö) pyrkii olemaan matujen kavereita ja vähättelemään heidän rikoksiaan.

 

Jos kyseessä on vielä muslimitaustainen pridettäjä-matu, niin sellaiset ovat EET-poliisin silmissä lähes pyhimyksiä, jotka eivät voi tehdä mitään väärää.

 

Jos yrittää selittää EET-poliisille, että on muslimiyhteisöjä, joissa vähätellään pedofiliaa ja ollaan suorastaan ylpeitä pikkulasten vikittelystä ja raiskaamisesta, niin sinut pidätetään ”maahanmuuttajavastaista pelkoa lietsovana” vihapuhujana!

 

 

 

 

Taponen väittää EET-poliiseilla olevan erinomaiset suhteet maahanmuuttajayhteisöön, joten todennäköisesti jo vuosia sitten EET-poliisit kuulivat matu-enon vikittelevän pikkutyttöjä.

EET-poliisit kuitenkin päättivät vaieta asiasta.

 

 

Sitten kun lopulta jotkut uhreista vaativat poliisilta toimia, niin poliisi pimitti asian kevään eduskunta- ja eurovaalien ajaksi.

(Tämä on poliisin standardi toimintatapa joka puolella Länsi-Eurooppaa, mutta vain maahanmuuttajien rikosten osalta.)

 

 

Vasta vaalien jälkeen poliisi vihdoin pyysi yleisöltä apua, mutta puhui ”enosta” aivan kuin kyseessä olisi ollut joku uhrien sukulainen.

 

 

Varmaa siis on, että jos tekijänä olisi ollut suomalainen mies, niin ensinnäkin poliisi olisi alkanut toimimaan jo vuosia sitten ja toiseksi ilmoittanut siitä normaalisti vaaleista välittämättä. Myöskin valtamedia olisi nostanut suuren metelin ja vuosia sitten.

 

Varmaa on myös, ettei kukaan uskalla edes kysyä poliisilta mikseivät he olleet aiemmin huomanneet ja kuulleet mitään matu-enon toiminnasta. Minkäänlaista tutkimusta poliisin toimintaan ei tulla tekemään.

 

 

Matu-Eno on nyt sitten vihdoin oikeudessa eikä näytä ollenkaan katuvaiselta. Päinvastoin.

 

Matu-Eno näyttää pilkkaavan toimittajia ja yleisoä esittelemällä jotain mystisiä käsimerkkejä.

 

 

 

Yle julkaisi vain kuvia, mutta onneksi Iltalehti julkaisi videon. Klikkaamalla alla olevaa kuvaa pääset juttuun ja videoon.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Lue myös:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*