Marco de Wit 22 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään korostanut kurdien yhdistävän maahanmuuttajien huonot puolet, koska heistä suurin osa on vaarallisia ideologisia sekasikiöitä eli kannattavat samaan aikaan islamia ja kommunismia sekä terroristijärjestöjä PKK:ta ja Antifaa.

 

 

Kaiken kukkuraksi kurdit eivät suostu palaamaan kotimaahansa, vaikka heillä nyt vihdoin on oma Kurdistan Pohjois-Irakissa.

 

Palaamisen sijasta he ovat jääneet Eurooppaan elämään veronmaksajien rahoilla ja hyökkäilevät mielenosoituksissaan suomalaisten kimppuun.

 

 

Lukija korostaa, että lisäksi kurdit ovat USA:n ja Israelin liittolaisia ja näin toimivat globalismin hyväksi:

 

 

Vaikuttaa siltä, että mafian ja jihadistien/islamistien lisäksi kurdit ovat globalistien kätyreitä eli Stay Behind-ryhmiä.

 

 

Kurdeja on parikymmentä miljoonaa eri maissa, kuten Irakissa, Iranissa, Syyriassa ja Turkissa.

 

Kurdit ovat länsiliittouman vanhoja liittolaisia eli siten myös Isiksen tukijoita. Lisäksi heidät saadaan sotimaan tarvittaessa myös Venäjää vastaan.

 

 

Kurdit ovat siis länsiliittoumalle hyvin tärkeä sotilaallinen resurssi. Tästä kuitenkin seuraa se, että jotta heidän kanssaan pysytään hyvissä väleissä viranomaisten pitää katsoa kurdien rikoksia läpi sormien.

 

Samoin tehdään mm. imaamien ja muiden heimopäälliköiden kanssa.

 

 

Jos Suomen poliisi tekisi jotain kurdeille ja heitä alettaisiin karkottamaan, niin hyvin äkkiä Nato ja Israel yrittäisivät estää sen. Suomessakin oleskelevat kurdit ovat käyneet Lähi-Idässä sotimassa länsiliittouman sotia.

 

Erityisesti kurdien johtajiin on tärkeä pitää hyvät välit, jotta he pysyvät liittolaisina, sillä heidän avullaan saadaan tarvittaessa suuria määriä kurdeja mm. sotimaan tai kaduille mellakoimaan.

 

 

Poliisin hieman kiristynyt asenne kurdeja kohtaan johtunee lähinnä siitä, että kurdit ovat Suomessa hyökänneet fyysisesti mm. Iranin ja Turkin lähetystöjä vastaan.

 

Jonkin aikaa sitten oli myös tapaus, jossa suomalainen poliisi oli tunkeutunut mm. Japanin suurlähetystön alueelle.

 

Suurlähetystöjen edustajilta on siis tullut Suomen viranomaisille viestejä ja painetta, että poliisin toiminta alkaa riistäytyä käsistä.

 

 

Siviileihin kohdistuva väkivalta tuskin on saanut Helsingin Poliisia muuttamaan kantojaan, vaan vieraiden valtioiden edustajat, joiden lähetystöihin on tunkeuduttu poliisin kädettömyyden takia.

 

Lisäksi islamisteja ja jihadisteja voidaan pitää Stay Behind-verkostoina, joita ohjataan Saudi-Arabiasta ja Israelista. Näitä voidaan käyttää mm. erilaisiin terrori-iskuihin sekä vallankumousoperaatioihin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*