Marco de Wit 22 lokakuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Kun armeijassa verrataan naisten erikoisjoukkoja miesten erikoisjoukkoihin, niin näky on lähinnä säälittävä.

 

 

Alla olevassa videossa nainen jopa myöntää, ettei välttämättä saa evakuoitua haavoittunutta miespuolista taisteluparia.

 

 

Taistelupari voi esimerkiksi saada osuman ja/tai olla haavoittuneena ajoneuvossa, eikä naisilla ole tarpeeksi voimaa evakuoida miessotilasta turvaan.

 

 

Lisäksi taisteluparilla on päällään muutama lipas, ase, mahdollisesti suojaliivit, kypärä, reppu, pimeänäkölaitteet, jne. Välillä sotilas ei kanna pelkästään omia, vaan myös muiden varusteita. Nykyään sotilaat kantavat niin suurta taakkaa, että myös miessotilaille tulee taakoista selkävammoja.

 

 

Tässä lukijan lähettämä BBC:n video ”maailman kovimmista naissotilaista”.

 

 

 

 

Laiton Lehti:

 

Keskimäärin naisten ylävartalon voima on vain noin puolet miehen voimasta ja alavartalokin vain noin kolmannes. Myös luusto on naisilla paljon heikompi. Nämä ovat valtavia eroja, joita millään harjoittelulla ei saa korjattua.

 

Ja vaikka naisen lihasvoimia voisi jonkin verran lisätä pitkäaikaisella kovalla treenauksella ja esim. steroideilla, yms. niin mitä järkeä on investoida valtavasti aikaa ja resursseja synnynnäisesti heikommat voimat osaaviin. Samalla rahalla saadaan paljon enemmän tuloksia sijoittamalla ne keskimääräistä voimakkaampiin sotilaisiin.

 

Naisten heikommat ylä- ja alavartalon voimat selittää myös sen miksi naissotilaat eivät pysty kantamaan haavoittunutta kaveriaan yhtään niin hyvin kuin miessotilas. Itse asiassa kaikista parhaimmillakin naissotilailla on lähes ylivoimaista kantaa kaveria varsinkaan pidempää matkaa.

 

Voikin kysyä miksi yksikään miessotilas haluaisi naissotilaan mukaan taisteluolosuhteisiin?

 

 

 

Heikompi ylä- ja alavartalo myös selittää miksi voimakkaimmatkaan naiset eivät pärjää hyväkuntoiselle miehelle tavaroiden kantamisessa varsinkaan pitkiä aikoja.

 

Sotilaan pitää tarvittaessa pystyä kantamaan tarvikkeitaan kuukausien ja jopa vuosien ajan ilman vammautumista. Naissotilailla vammautuminen onkin paljon yleisempää kuin miehillä.

 

 

Mitä järkeä on ottaa naisia sotilaiksi taistelujoukkohin, jos heillä on jo lähtökohtaisesti heikompi luusto ja lihaksisto?

 

 

Tasa-arvon vuoksi voitaisiin tietysti ottaa taistelujoukkoihin myös transuja, kääpiöitä, epileptikkoja, jne., mutta niin vain heikennetään puolustusvoimien taistelukykyä.

 

 

Nais- ja muut kiintiösotilaat synnyttävät tuhoa armeijassa myös monella muulla tavalla esim. tuhoamalla yhteishengen. Voi olla varma, että poliittisin perustein armeijaan päässeet tulevat käyttämään poliittista valtaansa heikentääkseen entisestään pääsykokeita ja standardeja.

 

 

 

 

Myös sananvapaus katoaa, kun feministit vaativat miehiä olemaan vähemmän ”toksisia” ja ”syrjiviä”.

 

Myös monenlainen vitsailu ja huumori julistetaan rasismiksi, sovinismiksi, xeno-, homo- ja transufobiaksi.

 

 

Luonnollisesti myös naurettavan pienistä 150-160 senttisistä naissotilaista vitsailu on syrjivää ja luo ahdistavan vihamielistä ilmapiiriä.

 

 

Pian tarvitaan naissotilaille ”turvallisia tiloja”, joissa ei tarvitse pelätä toksista ilmapiiriä.

 

 

Ennen kaikkea pitää muistaa, että nainen on aina oikeassa. Jos täysin armeijaan sopimaton nainen syyttää esimiehiään rasisteiksi, niin tietysti vika on esimiehissä ja rasistisen ilmapiirin luovassa armeijassa.

 

Missään nimessä kyse ei voi olla siitä, että nainen on yliherkkä.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Kiintiösotilaista valittaminen julistetaan taatusti syrjinnäksi ja vihapuheeksi.

 

Eikä suinkaan riitä, että olet valittamatta. Jos haluat edetä uralla, niin sinun pitää kehua kiintiösotilaita vaikka olisivat kuinka epäpäteviä pelkureita.

 

 

 

 

 

Tämä kaikki on jo tapahtumassa esimerkiksi Amerikassa, joskin onneksi Trump sentään yrittää potkaista transut ulos armeijasta.

 

 

 

Puolustusministeriö tulee kuitenkin Suomessa alistumaan feministien valtaan.

 

Naissotilaita kehutaan jo nyt kaikkialla, vaikka jokainen näkee heidän olevan usein säälittävän pieniä ja heikkoja.

 

Jos et suostu valehtelemaan ja nuoleskelemaan kiintiösotilaita, niin urasi on ohi sekä armeijassa että siviilissä.

 

 

 

Yllä olevassa lukijan lähettämässä videossa myös näkyi kuinka Norjan parhaimmat naissotilaat eivät juurikaan pysty edes punnertamaan.

 

Voimaero on kuitenkin vielä suurempi kun pitäisi tehdä leuanvetoja. Sen takia niitä ei videossa näytettykään.

 

Nykyään Norjan armeijassa on lähes valtiosalaisuus se, kuinka paljon heikompia ja epäpätevämpiä kaikista treenatuimmatkin erikoisjoukkojen naissotilaat ovat miessotilaisiin verrattuna.

 

 

Itse asiassa hyvin harva nainen pystyy vetämään edes pari leukaa. Tämän vuoksi armeijan, palomiesten ja poliisin pääsykokeissa ei naisten usein tarvitse tehdä lainkaan leuanvetoja. Tai jos täytyy, niin saavat tuplapisteet tai saavat jopa fuskata heilumalla tai käyttämällä kuminauhoja.

 

Nykyään monissa länsimaissa nainen pääsee taistelujoukkoihin ja jopa upseeriksi paljon pienemmillä pisteillä kuin mitä mies. Tämä naisten suosiminen alkaa jo heti peruskoulutuksessa.

 

Alla olevassa videossa nähdään naisia, jotka pyrkivät pääsemään Amerikan merijalkaväkeen eli taistelujoukkoihin. Jos testeihin tulee huonokuntoisia miehiä, niin heidät heitetään välittömästi ulos. Heikkokuntoisia naisia ei kuitenkaan heitetä ulos, vaan heitä yritetään auttaa kaikin keinoin ja he saavat erilaisia apuvälineitä ja lisäpisteitä pelkästään sen takia, että ovat naisia.

 

Tämä on sitä parempaa eli positiivista syrintää.

 

 

Venäläisillä ja kiinalaisilla ainakin on hauskaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Lukija: Vakuuttavat naissotilaat

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*