Marco de Wit 15 joulukuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo todennut Britannian työväenpuolueen hävinneen vaalit, koska tavalliset duunarit eivät kestäneet sen uutta äärisuvakkia linjaa.

 

Nyt sekä analyytikot että myös työväenpuolueen oma väki alkaa myöntämään tämän tosiasian.

 

 

Yksi kaikkein kuuluisimmista työväenpuolueen kansanedustajista, George Galloway kirjoittaa RT:llä kuinka Labour hylkäsi heidän vanhat, valkoiset, työssäkäyvät äänestäjänsä, kun puolue keskittyi erilaisiin vähemmistöihin.

 

 

Gallowayn mukaan työväenpuolue unohti, että keskittyminen yhteen vähemmistöön voi maksaa heille toisen suuremman äänestäjäkunnan.

 

Galloway kirjoittaa kuinka Labourilla ei ole enää kosketusta esimerkiksi vanhoihin kaivosalueisiin eivätkä välitä vanhojen työpaikkojen menetyksistä.

 

 

Työväenpuolue on hylännyt valkoiset, heteroseksuaalit, naimisissa olrvat miehet, lapselliset tai vanhemmat naiset,

 

Lisäksi Labourin keskittyessä pelkästään nuoriin, saattoivat pian tuntea itsensä ulkopuoliseksi Labourin identiteettipolitiikan keskellä.

 

 

Gallowayn mukaan suvakit eivät varmaankaan edes tiedä missä nämä alueet ovat missä he menettivät äänensä.

 

Kuvassa linkki RT:n juttuun

 

 

Sky Newsin kommentaattorikin kertoo kuinka Iso-Britannian vasemmisto ajoi aikaisemmin työssäkäyvien asioita, mutta nykyisin kaupungeissa asuva suvakkieliitti on kaapannut puolueen ja on hylännyt vanhan äänestäjäkuntansa, työssäkäyvät, tavalliset ihmiset.

 

Tämän takia Iso-Britannian Corbyn menetti pohjoisen äänet, joissa on vanhaa kaivosteollisuutta.

 

Kommentaattorin mukaan sama toistuu kaikkialla muualla maailmassa, kuten Yhdysvalloissa, jossa Hillary Clinton hylkäsi teollisuusalueet ja kutsui puolta äänestäjistä ”kauheiksi/”korvattaviksi” (deplorables), eikä edes kampanjoinut teollisuusalueilla.

 

Kommentaattorin mukaan ihmiset jotka äänestivät brexitin puolesta olivat pääsääntöisesti työssäkäyviä, perheellisiä ihmisiä. He eivät halunneet EU:n/ulkomaalaisten tuhoavan heidän elantoaan.

 

Toimittajan mukaan kun hän oli Iso-Britanniassa, kaikki maaseudulla kannattivat brexitiä ja kaikki brexitin vastustajat olivat Lontoossa.

 

 

 

Sky News puolestaan toteaa kuinka Iso-Britannian Labour-puolueesta tuli ”woke and broke”, eli puolue kääntyi niin äärisuvakiksi, että se koki murskatappion.

 

James McGrathin mukaan Labour yritti tavoitella niin paljon erilaisten vähemmistöjen ja suvakkien ääniä, että se menetti vanhan kannattajakuntansa äänet.

 

McGrathin mukaan työssäkäyvät ihmiset halusivat normaaleja asioita ja Boris Johnson kampanjoi normaaleilla asioilla.

 

 

 

Myös Amerikan suvakit yrittävät ottaa opiksi brittisuvakkien virheestä:

 

”Katsokaa, mitä tapahtui, kun labour-puolue siirtyi todella, todella vasemmalle”, demokrattien presidenttiehdokas Joe Biden totesi.

 

Biden totesi aikoinaan, että ulkomaalaisten virta Yhdysvaltoihin on loputon ja valkoiset tulevat jäämään ”selväksi vähemmistöksi” Yhdysvalloissa ja piti tätä hyvänä asiana.  Nyt Biden ei kuitenkaan uskalla sanoa tätä enää liian suoraan, jotta ei menettäisi liikaa valkoisten ääniä.

 

 

Samaa mieltä on myös Rahm Emanuel, joka aikanaan oli Obaman oikea käsi.

”Tämä on varoituslaukaus, emme saa toistaa työväenpuolueen tekemiä virheitä”, Chicagon entinen pormestari Rahm Emanuel varoitti The New York Timesin mukaan.

 

 

Myös esivaaleihin ehdokkaaksi asettautunut Michael Bloomberg twiittasi Corbynin katastrofin olevan ”selvä varoitus”.

 

 

Pitkäaikainen demokraattistrategisti James Carville puolestaan totesi Britannian tilanteen olevan ”oppitunti, joka kirkuu vasten kasvoja”.

 

 

 

Lukijan loppuanalyysi:

Yhdysvaltojen Trumpin jälkeen Iso-Britannian Labourin tappio on kyllä mielenkiintoinen. Myös Ranskassa keltaliivit ovat pitkälti keskiluokan liike, joka sai tarpeekseen siitä, että maaseudulla asuvat ja kaupungissa työssäkäyvät joutuivat maksamaan itsensä kipeäksi. Niin ikään Suomessa kansallismieliset ovat myös työssäkäyviä keskiluokan ihmisiä, jotka usein haluavat perheen.

 

Edward Dutton on pitänyt mielenkiintoisena miksi keskiluokka on lähtenyt joka puolella liikkeelle. Käytännössä heidän lompakkoon sattuu, kun he eivät voi elättää perhettään.

 

Globalistit ovat menneet niin kauas siitä mitä työssäkäyvä keskiluokka haluaa, että ovat keskittyneet täysillä ajamaan globalismia ja sitä tukevaa suvakismia.

 

Kaikkein parasta näyttää olevan kunnon polarisaatio, jossa globalistit joutuvat luopumaan osasta ääniä, jotta voivat saada jomman kumman puolen äänet. Jos he kosiskelevat liikaa vähemmistöjä, suvakkeja ja globalisteja, he menettivät lopulta työssäkäyvien äänet.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Analyytikot yksimielisiä: Työväenpuolueen vaalitappio johtui sen äärisuvakista kampanjasta

 1. > heillä on yksi varma jatkuvasti
  > lisääntyvä äänestäjäkunta eli
  > maahanmuuttajat

  Äänioikeutetun, eli maassa jo oleskelevan, maahanmuuttajan etu vaatii, että maahanmuutto lopetetaan välittömästi. Sillä tavalla maahanmuuttajille jaettavilla rahalla on vähemmän jakajia.
  – Toisaalta vähemmän jakajia ja toisaalta vähemmän niitä, jotka vaativat rahan jakamisen lopettamista.

  Voidaan myös kysyä mikä saa maahanmuuttajan valitsemaan ehdokkaansa.
  – Onko se ‘korttelin kingi’, paikallinen heimopäällikkö, joka maksua vastaan käskee omat joukkonsa tietyn ehdokkaan taakse.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*