Marco de Wit 17 joulukuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monilla homoilla on tunnetusti suurta kiinnostusta alaikäisiin poikiin.

 

Niin voi hyvin olla myös ulkoministeri Pekka Haavistolla.

 

 

Miki Sileoni muistuttaa, tämän tarkoittavan myös sitä, että Venäjän tiedustelupalvelu on taatusti aikanaan yrittänyt yllyttää Venäjällä jo 80-luvulta alkaen vieraillutta Haavistoa harrastamaan juhlissa seksiä alaikäisten poikien kanssa.

 

 

Haavisto on tunnettu siitä, että hän humaltuu juhlissa välillä pahastikin.

 

Voi siis hyvin olla, että Venäjä pysyy kiristämään nyt Suomen ulkoministerinä toimivaa Haavistoa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Sensuroimaton Media: Pekka Haavisto sekaantunut alaikäisiin poikiin?

  1. Itse pidän suurempana uhkana lännen (Israel, USA, NATO) toimia päätösten kiristämiseksi valittujen “intressiryhmien” eduksi. Loppupelissä Haavisto ja kuka tahansa poliitikko menee polvilleen sen edessä, joka lupaa uudelleenvalinnan.

    Haavisto (joka on ostanut “edullisen” keskusta-asunnon Helsingissä USA:n lähetystöltä) on jo pahasti koukussa länteen. Hän uskoo hybridikeskuksen ja kavereiden kyllä järjestävän virassa pysymisen, joten on varaakin olla ylimielinen kansaa kohtaan. – Jos Haavisto tarvitsisi kansan tuen toiminnalleen, hänellä ei olisi mitään asiaa ministeriksi.

    Kannattaa seurata, ketkä poliitikoistamme vierailevat sellaisissa maissa kuin Ukraina, jossa vierailevat poliitikot auliisti ja tarkoituksellisesti korkealla amaattitaidolla johdatetaan “ilmaisen” lapsiseksin pariin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*