Marco de Wit 28 joulukuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kristillinen kamarikuoro on kuulemma liian epätasa-arvoinen.

 

Monet ovat epäilleet, että kyseessä oli uutisankka.

 

Joulun aika on kuitenkin todistanut, että uutinen piti paikkaansa.

 

Satasairaalan tiedote:

 ”—Kuorojen vierailut häiritsevät eri uskontojen tasa-arvoa eikä osastoilla tapahtuvia kuorovierailuja pidetä enää sopivina. Vuodeosastoilla ei enää kuorovierailuja sallita. Kuorovierailuja voi edelleen tapahtua Satasairaalan eri toimipisteiden yhteisissä tiloissa (esimerkiksi Talvipuutarha ja lastentalon leikkipiha). Potilaan/omaisen toiveesta on edelleen asianmukaista, että esimerkiksi sairaalapastori voi vierailla potilaan luona ja esittää musiikkia/laulua potilaan vuoteen vierellä. Muita huoneen potilaita tulee informoida tilanteesta.—”

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Sittenkin totta: Liian kristilliselle kamarikuorolle porttikielto Satasairaalaan

 1. Kristillisyys edustaa porvarillisuutta, siksi se täytyy poistaa. ”Tasa-arvo” -agendan ajaminen tarkoittaakin todellisuudessa kommunismin edistämistä.

 2. > Muita huoneen potilaita tulee informoida
  > tilanteesta

  Tämä kehotus on tietenkin tarkoitettu kristittyjen suojaksi: Heti, jos joku alkaa muslimirukouksen, kristitty potilas voi hälyttää henkilökunnan paikalle, jotta välittömiin toimiin uskontojen tasa-arvon palauttamiseksi voidaan ryhtyä.

  Potilaana oleva henkilö, joka kuuluvasti ja muita häiritsevästi harjoittaa muslimien rukoushetkiä, on oikeutettu yksityishuoneeseen sairaalan kustannuksella. Tämä luonnollisesti koskee kaikkia potilaita uskosta riippumatta. Ketään ei heitetä ulos.

  – Joten vihjeenä kaikille: Pääsette sairaalan kustannuksella yksityishuoneeseen, kun aloitatte häiritsevän rukouskäyttäytymisen ryhmähuoneessa.

  Olennaistahan tässä on huomata, että nykyisessä poliittisessa kulttuurissa aina vähemmistön ääni ratkaisee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*