Marco de Wit 31 joulukuun, 2019
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Juutalaiset ovat tunnetusti melko ylpeätä kansaa.

 

Ensinnäkin he usein pitävät itseään Jumalan valittuna kansana, joka toimii järjen ja hyvyyden valona koko ihmiskunnalle.

 

 


 

 

 

 

Toiseksi juutalaisessa kulttuurissa käytetään usein goyische kopf-termiä, jolla tarkoitetaan tyhmiä ei-juutalaisia.

 

Monet juutalaiset ovatkin vakuuttuneita siitä, että he ovat paljon älykkäämpiä kuin muut kansat.

 

 

Myös tutkimustieto näyttää tukevan tätä käsitystä ainakin osittain.

 

Juutalaisten verbaalinen älykkyys näyttää kaikkien tutkimusten mukaan olevan huomattavan korkea. Juutalainen kulttuuri on aina korostanut puhumisen ja varsinkin väittelyn tärkeyttä.

 

Verbaalista älykkyyttä tarvitaan nimenomaan politiikassa, kulttuurissa ja oikeustieteessä. Eli juuri niillä aloilla, joita juutalaiset dominoivat.

 

 

 

Viime viikolla maailman yksi arvostetuimmista lehdistä, New York Times julkaisi Bret Stephensin kirjoittaman jutun, jossa väitettiin juutalaisten olevan valtavasti muita älykkäämpiä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jutussa myös kerrottaan juutalaisten olevan monilla aloilla valtavasti yliedustettuina.

 

Eikä vain valtavasti, vaan usein jopa kymmen- tai satakertaisesti.

 

Esimerkiksi viime aikoina jopa enemmistö nobelisteista ja rikkaimmista multimiljardööreistä on ollut juutalaisia.

 

 

Jutussa myös kerrotaan kuinka ennen natseja juutalaiset pitkälle hallitsivat monien Euroopan maiden taloutta. Esimerkiksi Saksassa ja Itävallassa jopa suurin osa pankkiireista, lääkäreistä. sanomalehtien omistajista ja lakimiehistä oli juutalaisia.

 

Sama tilanne alkaa olla nyt myös Amerikassa, jossa media, laki, lääketiede ja pankkitoiminta on pitkälle juutalaisten dominoimaa.

 

Juutalaisilla on esimerkki maine älykkäinä ja häikäilemättöminä lakimiehinä, jotka tekevät mitä vain voittaakseen jutun. Juutalaisilla on tästä monia vitsejäkin.

 

 

 

Stephensin mukaan tämä kaikki todistaa, että juutalaiset ovat paljon älykkäämpiä ja kulttuurisesti korkeammalla tasolla kuin valkoiset.

 

 

 

Jutun julkaiseminen New York Timesissa antoi sille paljon julkisuutta, mutta samalla myös moni raivostui.

 

Raivostuneiden joukossa ei kuitenkaan ollut valkoisia konservatiiveja. Ei vaikka New York Times on pitkään demonisoinut tutkijoita, jotka ovat osoittaneet valkoisten olevan keskimääräisesti paljon älykkäämpiä kuin mustat.

 

Eli valkoiset konservatiivit eivät raivostuneet siitä, että New York Timesissa saa kyllä kehua juutalaisia älykkäiksi, muttei valkoisia.

 

 

Valkoiset konservatiivit ovat alistuneet siihen, että juutalaisilla on valtava poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen valta.

 

Lisäksi heillä ei ole mitään sitä vastaan, että ihmiset saavat tietää juutalaisten suuresta vallasta.

 

 

 

Konservatiivien sijasta Stephensin juttu raivostuttaakin suvakkeja.

 

He syyttävät New York Timesia natsismista!

 

 

Siis siitä huolimatta, että juutalaiset ovat kymmeniä vuosia johtaneet New York Timesia.

 

Lisäksi jutun kirjoittaja Bret Stephens on itse juutalainen!

 

 

Suvakkien mukaan Stephensin juttu antoi ymmärtää, että juutalaiset ovat geneettisesti selvästi älykkäämpiä kuin valkoiset ja valtavasti älykkäämpiä kuin mustat. Näin New York Times tukee rotutieteitä ja eugenistiikkaa.

 

Eli natsismia!

 

 

 

Nyt New York Times on alkanut pyytelemään anteeksi juttuaan.

 

 

 

Anteeksipyyntökään ei kuitenkaan riittänyt, vaan New York Timesia on vaadittu poistamaan koko juttu.

 

Vielä juttua ei kuitenkaan ole poistettu. Sen sijaan sitä on alettu sensuroimaan leikkelemällä.

 

 

New York Times ei kuitenkaan kerro lukijoilleen mitä kohtia se on jutustaan sensuroinut. Sehän vain antaisi huomiota rasistiselle tieteelle!

 

Alla ovat poistetut kohdat.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Tämä koko episodi kertoo monesta asiasta. Ensinnäkin juutalaisten valta on vähenemässä. Enää juutalaisten johtama lehti ei voi julkaista juutalaisen kirjoittamaa juttua juutalaisten korkeasta älykkyydestä. Ei vaikka jutussa kaikki faktat pitivät paikkaansa.

 

Juutalaisten toimintaa eivät kuitenkaan enää rajoita valkoiset konservatiivit, vaan äärisuvakit ja värilliset vähemmistöt!

 

Eli juuri ne ryhmät, joita monet varsinkin sionisti-juutalaiset järjestöt nimenomaan auttoivat pääsemään valtaan.

 

 

 

Monet nyt naureskelevatkin, että sionisti-juutalaisten lemmikit ovat kääntymässä isäntäänsä vastaan.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “New York Times pyysi anteeksi ja sensuroi oman juttunsa juutalaisten superälykkyydestä

 1. Juutalaisten ei kannattaisi kehuskella, sillä juutalaisten älykkyys on tulos aivojen kehityksen manipuloinnista stressihormonilla. 8. päivän iässä suoritetulla neonataalisen kehitysvaiheen silvonnalla. On selvää, että vauvan aivot eivät osaa käsitellä suurta kipua noin aikaisessa vaiheessa elämää. Esinahassa on vieläpä eniten hermopäätteitä koko mieskehossa. Juutalainen traumatisoidaan ja kasvatetaan moraalittomaksi ***********selviytyhjäksi pienestä pitäen edellisten vammautettujen toimesta. Juutalaisten moraali on vähintäänkin kyseenalainen. Millaisen moraalin haltija silpoo vauvoja?

  Juutalaisten menestys heimona, yleisen omantunnon puutteen lisäksi, johtuu siitä että he noudattavat yli 200 lakia, joiden tarkoitus pääasiallisesti on suoda juutalaisille yhtenäisyys ja muille kansoille hajotus. Hajota ja hallitse. Toisin sanoen: juutalaisille ylivalta ja muille kansoille *********. Tietysti siitäkin on apua, kun ******** ** pankit, propagandat ja viihdeteollisuus. He eivät henkilökohtaisen helvettinsä vuoksi usko taivaaseen, vaan heidän oppinsa tarkoitus on suoda heille maallista onnea.

  Suomen tasolla ajatellen, yhteiskunnan polarisaation takaa löytyvä koko kansan yhteinen intressi on käsittääkseni siirtomaa-politiikan purkaminen:

  Perustuslakituomioistuin, oma korkovelkavankeudesta vapauttava valuutta, omat tullit, hyvinvoinnin säilyttäminen, perheiden säilyttäminen ehjinä, onnellisen ja yhtenäisen kansan ylläpito ja masentavan, kurjuutta ja vastakkainasetteluja luovan juutalaispropagandan kitkeminen pois ihmisten mielestä ja politiikasta typerryttämästä koko yhteiskuntaa idiotismiin asti.

  Lisäksi perseilevät ja kostonhimoiset maahanmuuttajat tulee lennättää niihin hyvin tiedossa oleviin terroristisiin maihin, kuten Israel, Iso-Britannia, Ranska ja Tanska. Maihin jotka ovat pääasiallisesti vastuussa Lähi-idän tuhosta, pois täältä kostamasta turhaan syyttömäntyperille suomalaisille. Missä vastuu? Assange vapaaksi myös! Öyh.

 2. Ylivoimaisuudesta huolimatta roomalaiset tulivat ja valloittivat. Askenazit eivät ole todellisuudessa etnisesti ryhmään kuuluvia, vaan ovat turkkilaispohjainen väestö joka kääntyi talmudisteiksi. Samoin Etiopian juutalaiset kääntyivät juutalaisiksi. Israelin alueen alkuperäiset asukkaat eivät olekaan samoja jotka siellä asuvat nykyisin. Palestiinan alueella asuneet filistealaiset olivat eurooppalaisia Kreetalta peräisin olevia. Raamatun Goliat oli siis käytännössä Kreetan saarelta peräisin oleva eurooppalainen.

 3. https://www.karjalainen.fi/teemat/vapaa-aika/item/163112
  🦍
  ”Mikä erottaa ihmisen ja eläimen? Tai ihmisen ja superälykkään tietokoneen? Ehkä ei juuri mikään, sanovat posthumanistit.”
  🦍
  https://www.differencebetween.com/difference-between-apes-and-human/
  🦍
  🧬 ”98% exactly the same DNA which leaves only a minimal of 2% as their differences”
  🤓
  https://en.wikipedia.org/wiki/Intellectual

 4. Eiköhän tässä äo tapauksessa olla laitettu vaan vähän liioiteltuja lukemia eteenpäin. Aika sama homma Kiinassa jonka luvut tulee suoraan kommunistiselta hallinnolta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*