Marco de Wit 5 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

USA salamurhasi iranilaisen kenraalin, joten Iran on luvannut kostaa.

 

Trump on puolestaan uhannut sodalla, jos Iran kostaa.

 

Ja mitä tekevät Amerikan rohkeat naissotilaat?

 

 

 

Tosin naisilla on yksi helppo tapa välttää joutumasta oikeisiin taisteluihin: Hankkiutumalla raskaaksi.

 

Sota varmasti lisäisi räjähdysmäisesti naissotilaiden raskauksia.

 

 

 

Tämän takia naisille pitäisi ehdottomasti saada sodan aikainen asevelvollisuus, jossa naiset velvoitettaisiin menemään etulinjaan yhtä tasa-arvoisesti kuin miehetkin.

 

Sodan tullessa kaikki naiset hankkiutuisivat keinolla millä hyvänsä raskaiksi ja synnyttäisivät samaa tahtia lapsia kuin mitä rintamalla kuolisi miehiä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Amerikan rohkeat naissotilaat valmiina sotaan

 1. > Sodan tullessa kaikki naiset hankkiutuisivat
  > raskaaksi ja synnyttäisivät samaa tahtia
  > lapsia kuin mitä rintamalla kuolisi miehiä.

  Nerokas ajatus. Tosin sillä ei ole mitään tekemistä väestö lisäämisen kanssa, koska ihmispopulaation lisääntymiseen vaikuttaa VAIN sukukypsässä iässä olevien NAISTEN määrä.

  – Jos miehet kuolevat rintamalla, vihollisen sotilaat kyllä huolehtivat naisten saattamisesta raskaaksi.

  1. Tämä populaation säilyminen ja geeniperimän jatkaminen aivan äärimmäisissä oloissa, sodassa, on perussyy sille, miksi naiset eivät kuulu armeijaan.

   – Riittää hyvin yksi elossa säilynyt mies sataa sukukypsää naista kohden jotta väestön kasvu saadaan pysymään samalla tasolla kuin ennenkin.

   – Mutta tilanteessa, että meillä on sata miestä ja yksi nainen ei synnyt muuta kuin lisää sotia ja väkivaltaa.

   Hakusanoja

 2. Kaikille naisille pakollinen rintamavelvollisuus. Alkaa kummasti syntymään lapsia, kuten artikkelissa todettiin! Omien ja muiden säpälöityminen, suolenpätkien, veren ja isojen omaa äitiään ilman jalkoja ja käsiä huutavien miesten näkeminen ei ole jotain mitä naiset haluavat nähdä, tai edes miehet, mutta jonkun se on koettava. Naisilla on oma hyvin tärkeä rooli yhteiskunnassamme, mutta se ei ole pyssyn kanssa ilman käsiä ja jalkoja heiluminen eturintamalla.

  1. Mitenkäs pyssyn kanssa heiluminen itsepuolustaessa? Vai pitääkö olla aina mies mukana saattamassa ja puolustamassa? Ainakin itse hallitsen tuon taidon. Tiedostan kyllä biologiset rajat eturintamalla, joten sille sanon jo ei. Jotain muita tehtäviä toki on puolustusvoimissa, joihin nainen voi kyetä. Tätä kun naisena olen itsekin miettinyt, jos asepalvelus koskisi naistakin, ja olen todennut, että minähän toisin sairaana ihmisenä ongelmia, ellei kyseessä ole sellainen tehtävä, jossa reumasairaus, joka olisi myös miehelläkin este eturintamalla, ei olisi tiellä, niin saattaisin harkita ja vielä ottaen huomioon introvertin luonne, ettei tarvitse olla jatkuvassa sosiaalisessa kanssakäymisessä mukana.

   1. Puolustusvoimissa on ollut ja tulee varmasti aina olemaan muita hyvin tärkeitä tehtäviä huolto ja tukipuolella. Eivät miehetkään halua sinne eturintamalle sotimaan ja tuskin sieltä kukaan tulee selväjärkisenä takaisin. Sanon vain, että en halua nähdä kun naisilta irtoaa käsiä ja jalkoja ja suolet lentävät, kuten lähinnä miehet joutuvat kokemaan.

    1. Ehkä huoltotehtävissä minunlainen ihminen voi olla autismi-diagnoosista huolimatta, kunhan ei tarvitse small talkkia harrastaa, mistä ahdistun helposti. Fyysisiin ulkotöihin tai vanhustyöhön en pystyisi ihan jo reumasairauden etenemisen takia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*