Marco de Wit 9 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Joulun jälkeen liikkui monia huhuja koulujen omituisista joulujuhlista.

 

Laiton Lehti ei halunnut niitä toistaa, koska mistään ei löytynyt videoita tai edes kuvia.

 

Onneksi nyt kuitenkin Pia Kopra aikoo selvittää asian juuriaan myöten.

 

 

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Eri kouluissa kristilliset joulujuhlat on päätetty lopettaa, koska monikulttuurisuus ja muita ei saa loukata tai syrjiä.

 

 

Pääkaupunkiseudulla järjestettiin näköjään tämän lisäksi islamilainen ”kulttuurijuhla”, jossa kerrotaan juhlitun Muhammedin ylösnousemusta Jerusalemissa.

 

 

Perusongelma ei ole kuitenkaan edes ulkomaalaistaustaiset itse, jotka tekevät vaistomaisesti sitä mitä heidän annetaan tehdä, vaan suomalaiset itse jotka päästävät heitä suuria määriä maahan eivätkä aloita massapalautuksia takaisin heidän kotimaihinsa.

 

 

Erityinen ongelma ovat ns. uuskonservatiivit eli Suomessa Perussuomalaiset, jotka kannattavat sekä massamaahanmuuttoa että kulttuurimarxismia eivätkä vaadi edes massapalautuksia.

 

 

Halla-ahon mielestä suomalaisuus on ”avoin” käsite eli kuka tahansa voi muka olla suomalainen, jos puhuu suomea ja käyttäytyy näennäisesti suomalaisen tavoin.

 

 

Perussuomalaisten suuri idoli on kurdi Seida Sohrabi, joka on avoimesti kertonut kuinka hänelle hänen elämänsä tärkein asia on Kurdistan ja häntä ei kiinnosta miltä Suomi näyttää sadan vuoden päästä.

 

 

Jos suomalaiset eivät kykene pysymään etnisesti, kulttuurillisesti, uskonnollisesti ja kielellisesti suomalaisina ja ylivoimaisena enemmistönä Suomessa, he ansaitsevatkin tulla korvatuksi muilla kansoilla ja etnisyyksillä!

 

 

Kukaan muu ei suojele suomalaisia ja heidän etujaan kuin etniset suomalaiset itse. Kaikki muut etniset ja uskonnolliset ryhmät ajavat tietysti omia etujaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Pääkaupunkiseudun koulun joulujuhla korvatiin Muhammedia ihannoivalla kulttuurijuhlalla?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*