Marco de Wit 15 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

1990-luvulla yksi kaikista arvostetuimmista lääketieteen professoreista, Peter Duesberg julkaisi lääketiedettä järisyttävän kirjan, Keksitty AIDS-virus.

 

 

Linkki Amazoniin

 

 

 

Duesberg todisteli kirjassaan, ettei HIV-virus aiheuta AIDS:ia, vaan vaikeasti diagnosoitavat erikoissairaudet tai itsensä myrkyttäminen eli usein syynä vastuuton epähygieeninen huumehakuinen käytös kymmenien seksipartnereiden kanssa. Vastuuttomimmat homot käyttävät varsinkin poppereita.

 

Kirja raivostutti totaalisesti sekä lääketeollisuuden että varsinkin homojen etujärjestöt, jotka syyttivät Duesbergia homofobisuudesta.

 

 

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Popper-huumeet olivat varsinkin 70-luvulla hyvin suosittuja homopiireissä. Homolehdissä oli jatkuvasti popper-mainoksia.

 

 

Link to Whale

 

 

Link to Whale.com

 

 

 

Ensin siis monet homot tuhosivat oman imuunijärjestelmänsä. Lopuksi vielä lääkärit tappoivat potilaat väärällä diagnoosilla ja myrkyllisillä lääkkeillä. Erityisen törkeää on, että lääkäri tarjosivat potilaille todella myrkyllistä ATZ:ia.

 

 

 

Link to Sidasante.com

 

 

Moni lääkäri oli niin häikäilemättömän ahne tai lääketeollisuuden aivopesemä, että tarjosi ATZ:ia jopa lapsille. Alla mainos lääketieteen yhdessä arvostetuimmassa tiedelehdessä, Lancetissa.

 

 

Link to Sidasante.com

 

 

Duesbergin ansiosta moni älykäs homo, narkkari tai muu potilas on tajunnut vaaran eivätkä niin orjallisesti enää ota vastaan lääkärin tarjoamia myrkkyjä.

 

 

Link to Carlg.com

 

 

Lääketeollisuus on joutunut perääntymään varsinkin, kun järkevimmät lääkärit eivät enää tarjoa potilaille suuria määriä ATZ-myrkkyä.

 

AIDS-epidemia onkin nyt lähes kadonnut. Ensinnäkin suurin riskiryhmä eli homot harjoittavat seksiään hygieenisemmin ja vastuullisemmin eli varsinkin poppereita ei enää käytetä kuin karkkeja. Toiseksi lääkärit eivät enää tarjoa potilaille niin kovia myrkkyjä.

 

AIDS-epidemian katoaminen on kuitenkin kauhistus sekä lääketeollisuudelle että monille uhriutuville homojen järjestöille. Tämän vuoksi AIDS-epidemian väitetään edelleen jatkuvan laajentamalla AIDS-diagnoosia moniin muihin eksoottisiin vaikeasti diagnoisoitaviin sairauksiin.

 

Afrikassa tämä on johtanut siihen, että suuri osa kansaa on julistettu HIV-tartuntaa levittäviksi. Näin voidaan väittää AIDS-epidemian edelleen jatkuvan ja muuttuneen maailmanlaajuiseksi.

 

AIDS-tutkijoilta ei rahoitus lopu samalla kun valkoisten homojen sijasta myrkytetäänkin köyhiä afrikkalaisia, jotka ovat usein paljon yksinkertaisempia ja naivimpia kuin valkoiset homot. Näin lääketeollisuus voi kaataa kaikki ylijäämälääkkeensä Afrikkaan.

 

Aikanaan Etelä-Afrikan presidentti Mbeki kritisoi AIDS-uskontoa, mutta vaikeni, kun länsimaat uhkasivat kostaa Etelä-Afrikalle toisinajattelusta.

 

 

AIDS-skandaalista seuraa hurjat implikaatiot. Jos lääketiede ja terveydenhuolto on niin politisoitunut, että se pystyy luomaan keinotekoisia epidemioita niin herää kaksi kysymystä:

  • 1. Ovatko nykyisten mikroravinteiden (vitamiinit, hivenaineet, jne) ja rokotusten suositusmäärät virheelliset, koska sairaudet tuovat voittoja ja heikentävät kansaa karjamaiseksi.
  • 2. Jos esimerkiksi talouslaman aikana kansa nousee vallanpitäjiä vastaan, niin loisivatko he aidon tai keinotekoisen epidemian saadakseen syyn julistaa sotilaallisen hätätilan ja näin pysyisivät vallassa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

  1. ”Ovatko nykyisten mikroravinteiden (vitamiinit, hivenaineet, jne) ja rokotusten suositusmäärät virheelliset, koska sairaudet tuovat voittoja ja heikentävät kansaa karjamaiseksi.”

    Vastauksia kysymykseen kannattaa hakea Antti Heikkilän kirjasta Diabeteksen ruokavaliohoito. Kirjassa avataan lääke- ja ruokateollisuuden yhteyttä mainiosti.

  2. Näinhän se juuri on mennyt. Keinotekoinen plandemia, sulut ja rajoitukset ja sotilaallinen hätätila jo julistettu Sydneyyn, ja siellä sotilaat partioivat kaduilla ja kopteri toitottaa yläpuolella ihmisille ”pysykää sisällä”. Gates rahoittaa WHO:lta, hän omistaa rokoteteollisuutta, Gates määrää milloin on pandemia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*