Marco de Wit 15 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen juutalainen seurakunta on jo vuosia yrittänyt taistella suomalaisten syvään juurtunutta antisemitismiä vastaan.

 

Juutalaisten työ ei kuitenkaan ole helppoa, koska Suomi on niitä harvoja maita maailmassa missä satojen vuosien ajan juutalaiset olivat kirjaimellisesti kiellettyjä.

 

Juutalaisia sai tulla Suomeen vasta 1800-luvulla ja silloinkin vain hyvin pieni määrä. Vasta 1900-luvun alussa juutalaiset saivat kansalaisoikeudet, mutta silloinkaan he eivät päässeet samalla tavalla päättäviin asemiin kuin muissa länsimaissa.

 

Kaiken lisäksi sekä Paasikivi että Kekkonen olivat antisemiittejä, jotka tekivät parhaansa vähentääkseen juutalaisten valtaa Suomessa. Kekkonen jopa kehtasi epäillä Israelin teurastaneen amerikkalaisia Liberty-laivan välikohtauksessa.

 

 

Suomen kulttuuri on niin antisemiittinen, että antisemitismi on pesiytynyt sekä oikeisto- että vasemmistopuolueisiin.

 

 

Ei siis ihme, että Juutalainen seurakunta on vuosien varrella joutunut jatkuvasti oikomaan suomalaisten antisemiittisiä mielipiteitä.

 

Muutama vuosi sitten juutalainen seurakunta joutui tuomitsemaan Kokoomuksen kansanedustaja Pertti Salolaisen anti-semiittiset puheet, jotka hän oli lainannut suoraan yöpöydällä pitämistään Sionin pöytäkirjoista ja Hitlerin Mein Kampfista.

 

 

 

Pahinta oli, että Salolainen väitti Amerikan median olevan aika pitkälle juutalaisten käsissä. Tämä jos mikä todistaa Salolaisen antisemitismistä!

 

Englannissa on ihan oma käsite tällaiselle moraalittomalle toiminnalle: Jew counting eli juutalaisten määrän laskeminen erilaisissa instituutioissa, kuten mediassa.

 

 

 

 

 

Salolainen ei kuitenkaan katunut, vaan päinvastoin syytti Juutalaista seurakuntaa herjaamisesta.

 

Salolaisella oli jopa otsaa julkaista avoin kirje ”Näin minusta tehtiin natsi”.

 

 

Uskomattominta oli, että ensin arvostettu Kanava-lehti julkaisi Salolaisen avoimen kirjeen. Tämän jälkeen sen julkaisi vielä Suomen Kuvalehtikin.

 

 

Linkki Suomen Kuvalehteen

 

 

Pahinta kuitenkin oli, että jopa Suomen valtamedia asettui vähitellen Salolaisen puolelle. Muissa länsimaissa tämä olisi täysin mahdotonta!

 

Kuvassa linkki Uusimaan juttuun

 

 

Tämä jos mikä todistaa Suomen kulttuurin olevan täynnä antisemitismiä.

 

 

Viimeisin todiste tästä antisemitistisestä aallosta nähtiin, kun Vasemmistoliiton Anna Kontula protestoi Israelissa Gazan miehitystä vastaan.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Antisemiittien mukaan Gaza on maailman suurin keskitysleiri. Todellisuudessa se on vain maailman tiukimmassa saarrossa, koska antisemiittiset palestiinalaiset vastustavat Palestiinan miehitystä ja sivistystä tuovien juutalaisten seurakuntien rakentamista.

 

Kaiken lisäksi Kontula kritisoi enemmän Israelia kuin Egyptiä Gazan miehityksestä. Tämäkin on selvästi antisemiittistä.

 

 

Juutalaisen seurakunnan on pitänyt korostaa tietämättömille suomalaisille, että EU on kieltänyt kaikenlaisen antisemitismin.

 

Itse asiassa Anna Kontula on itse ollut mukana tukemassa antisemitismin kieltämistä.

 

 

Ja kukapa parhaiten osaisi määritellä antisemitismin kuin juutalaiset itse!

 

 

Kiistatonta siis on, että juutalainen seurakunta on oikeassa: Nykyisen EU:n lainsäädännön mukaan Anna Kontula on antisemiitti!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Vainoaako juutalainen seurakunta supersuvakki Anna Kontulaa?

  1. Israelille talouspakotteet päälle ja israelilaisten omaisuuden takavarikointi. Alkaa huuli väpättämään israelilaisellakin. Israelilaiset ovat Yhdysvaltojen lisäksi ainoita joilla on erivapaus massamurhata, kiduttaa ja tuhota kaikkia muita.

  2. Nythän sitten luulisi vihervasemmiston masinoivan kampanjan, jotta Kontula menettäisi työpaikkansa, asuntonsa ja lapset otettaisiin huostaan…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*