Free speech 16 tammikuun, 2020

 

Alla olevassa videossa Anna Kontula selittää ensin englanniksi ja sitten suomeksi miten Suomi tukee Israelin miehityspolitiikkaa.

 

Eikä vain Palestiinan miehittämistä, vaan myös kirjaimellisesti Gazan alueen kuristamista totaalisella saarrolla.

 

 

Israel ei ole pelkästään valloittanut Palestiinan, vaan sen lisäksi myös rakentaa sinne siirtokuntia. Tämä on törkeää kansallisen itsemäärämisen loukkaamista.

 

Tästä huolimatta myös Suomen lähes kaikki (mädätetyt) kansallismieliset ovat Israelin puolella jopa niin pitkälle, että kannattavat sen aseistamista suomalaisillakin aseilla. (Joilla Israel tukee myös liittolaistaan Saudi-Arabiaa ja muita jihadisteja.)

 

 

 

Kaiken lisäksi Israel sitten vielä estää Gazan alueen paria miljoonaa asukasta – puolet lapsia – edes saamasta ruokaa ja lääkkeitä.

 

Tämä jos mikä on kansanmurhaa.

 

 

Tätä kansanmurhaa ei kuitenkaan Suomessa juuri kukaan uskalla kritisoida. Ei edes ns. kansallismieliset, joiden koko aatemaailman pitäisi perustua kansanmurhien vastustamiseen.

 

Ainoana poikkeuksena ovat Vastarinta sekä useat lähinnä SKE:ssä vaikuttavat aktivistit sekä jotkut Palestiinaa puolustavat suvakit.

 

 

Näillä suvakeilla on kuitenkin ongelma. He ovat itse tukeneet tiukkoja EU:n ja Suomen vihapuhelakeja, joita Israel nyt käyttää myös suvakkeja, kuten Anna Kontulaa vastaan.

 

Vainoaako juutalainen seurakunta supersuvakki Anna Kontulaa?

 

 

Anna Kontulan toiminta on siis monella tavalla ristiriitaista. Toisaalta logiikka ei ole suvakkinaisten vahvin puoli.

 

 

Tästä huolimatta kukaan ei voi kiistää, että Kontulalla riittää rohkeutta seisoa sanojensa takana. Hän uskalsi jopa ottaa gazalaisten vierailukutsun vastaan ja joutua rikollisten israelilaisten kidnappaamaksi.

 

Monet kansallismieliset valittavat, että Kontula olisi rikkonut lakia yrittäessään vierailla Gazassa. Mistä asti kansallismielisyys on lähtenyt siitä, että joku kansa saa kutsua ihmisiä vierailulle vain naapurivaltion hyväksynnällä??

 

 

Päinvastoin kuin lähes kaikki kansallismieliset, niin Kontula ei pelkää edes vaikutusvaltaisia juutalaisjärjestöjä, jotka ovat mädättäneet sekä ns. uusoikeiston (persut) että uusvasemmiston (demarit).

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

 

4 thoughts on “Onko Anna Kontula natsi?

  1. Mutta mitä hyötyä on lähteä johonkin Gazan rajalle suomalaisen kansanedustajan kekkuloimaan kun samaan aikaan istuu puolueineen hallituksessa Suomessa, joka jatkaa asekauppaa Israelin kanssa? Vähän sama kun kurdit möykkää täällä, vaikka niiden pitäsi olla omassa kurdistanissaan hoitamassa asioita ja sitä paitsi Suomi vielä kouluttaa hemmetin kurditaistelijoita siellä paikan päällä. Nyt tämä Kontula harrastaa vaan kaksinaamasta pelleilyä.

  2. World Jewish Congress WJC ja Anti-Defamation League ADL pitää kieltää hyvien tapojen vastaisina järjestöinä. Rikkovat nykyajan moraalikäsityksiä.

Comments are closed.