Marco de Wit 17 tammikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia syyttää jälleen persuja korruptiosta.

 

Suomen Kuvalehti nosti suuren äläkän siitä, että persujen kansanedustaja Mika Niikko ei ole kertonut johtamalleen eduskunnan ulkoasiainvaliokunnalle vanhoista Kiinaan kytkeytyvistä bisneksistään.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Miksi valtamedia metelöi asiasta edelleen? Eihän Niikko ole tehnyt mitään laitonta.

 

 

Sitä paitsi pitää ymmärtää, että Niikko pääsi eduskuntaan 2011 jytkyn vanavedessä yhdellä Suomen historian pienimmällä äänimäärällä eli vain 2700 äänellä.

 

 

Niikko pääsi läpi vaikka hänellä on kaikista kansanedustajista villein nuoruus. Se on kuitenkin enää muisto vaan, koska Niikko tuli 1990-luvulla uskoon ja on sen jälkeen pyörinyt sionistipiireissä.

 

Joidenkin uskovaisten ja Israelia fanittavien äärisionistien tuki siis riitti juuri ja juuri eduskuntaan pääsemiseen. Siellä pysyminen oli kuitenkin toinen juttu. Äärisionistien tuki ei välttämättä olisi riittänyt. Heitä on kuitenkin Suomessa aivan liian vähän. Lisäksi se vähäkin jakautuu muiden persujen kesken.

 

 

Onneksi Niikko oli hyvää pataa myös kiinalaisten kanssa. Ennen 2015 eduskuntavaaleja Niikko sai peräti 5000 euron vaalituen Kiinan Kansantasavaltaan kytkeytyvältä kiinalaiselta, Hang Siltä.

 

Hang Si

 

 

Sitten kun Niikko pystyi Hang Sin vaalituen ja verkoston avustamana säilyttämään eduskuntapaikkansa, niin hänellä oli varaa maksaa vaalituki takaisin.

 

Jos Niikko ei olisi päässyt läpi, niin kyse olisi ollut vaalituesta, mutta kun hän pääsikin läpi, niin kyse olikin vaalilainasta. Näin tuen antajan eli Hang Sin nimeä ei turhaan tarvinnut levitellä julkisuudessa.

 

 

Täytyy muistaa, että 5000 euron suuruisen vaalituen – tai siis vaalilainan – saaminen Kiinan valtioon tiiviisti kytkeytyvältä kiinalaiselta on ihan laillista. Samoin kiinalaisen tukijan nimen pitäminen luottamuksellisena. Olisihan se rasismia, jos kansanedustajan pitäisi paljastaa kytkökset Kiinaan ja Israeliin.

 

 

Itse asiassa Niikko on myös perustanut Hang Sin kanssa Realmax Oy:n. Yritys toimi niin tehokkaasti, että sitä on rahoittanut Kiinan Kansantasavalta.

 

Kuvassa linkki Realmaxin sivuille

 

 

Niikon osuus yrityksestä oli viidennes.

 

Jos osuus olisi ollut 20,1%, niin siitä olisi pitänyt ilmoittaa eduskunnalle merkittävänä sidonnaisuutena. Osuus oli kuitenkin 20,00 %, joten kyseessä ei ollut merkittävä sidonnaisuus eikä siitä siten tarvinnut ilmoittaa.

 

 

 

 

Kukaan ei voi kiistää, etteikö Niikon toiminta olisi ollut täysin laillista. Tästä syystä Niikko ei nähtävästi kertonut kiinayhteyksistään myöskään puolueelleen eikä edes sen puheenjohtajalle Jussi Halla-aholle.

 

Toisaalta miksi olisikaan kertonut. Ei laki sitä vaadi!

 

Lisäksi näyttää siltä, etteivät persut eikä varsinkaan Halla-aho ollut kovin kiinnostunutkaan. Venäjä-yhteyksiä kyllä syynätään suurennuslasilla, mutta Kiina ja varsinkin Israel-yhteydet ovat pelkkää plussaa.

 

 

 

Sitten kun Niikolta kysyttiin hänen yhteyksistään Realmaxiin, niin Niikko ei muistanut edes sitä kuka on hänen perustamansa yrityksen toimitusjohtaja.

 

Ilta-Sanomat kysyi asiasta Halla-aholta.

 

 

Oletteko keskustelleet Niikon kanssa siitä, miksi hän kiisti tietävänsä, kuka on Realmaxin toimitusjohtaja?

– Tämä on minulle täysin uusi asia, mutta varmasti tästäkin keskustellaan vielä, Halla-aho sanoo.

 

 

Mutta miksi Niikko olisi kertonut? Eihän Halla-aho koskaan kysynyt!

 

 

 

Sitä paitsi jättämällä kertomatta Kiina-yhteyksistään, niin Niikkoa ei turhaan epäilty erikoisista ulkomaankytköksistä. Ei tullut turhia kysymyksiä. Näin Niikko pääsi ansaitusti johtamaan Suomen ulkopolitiikkaa eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan johtoon.

 

 

Ulkoasiainvaliokunnassakaan Niikko ei Kiina-yhteyksistään maininnut, koska kukaan ei kysynyt.

 

Tämä kaikki on täysin laillista!

 

 

Totta on, että israelilaiset ja kiinalaiset ovat tunnettuja maailman taitavimpina vakoojina ja manipuloijina. Usein ne toimivat myös yhdessä. Molemmilla mailla on valtava motiivi pyrkiä vaikuttamaan toisten valtioiden poliitikkoihin. Eivät ne kuitenkaan uskaltaisi ajatellakaan manipuloivansa suomalaista poliitikkoa.

 

Niikko vain on niin hyvä kansanedustaja, että häntä haluavat tukea sekä Israelia fanittavat sionistit että Kiinan Kansantasavaltaa fanittavat kiinalaiset.

 

Sitä paitsi Israelilla ja Kiinalla on läheistä teknologiayhteistyötä, joten synergiaedut ovat valtavat. Niikko on vain taitavuuttaan päässyt avainasemaan. Nyt sekä Israel että Kiina voivat olla varmoja, että Suomen ulkopolitiikkaa on mukana ohjaamassa hyvin verkostoitunut mies.

 

 

 

Halla-aho on oikeassa. Niikon toiminta on ollut täysin laillista. Sääntöjä ei ole rikottu!

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Persujen Suomen Uutiset sensuroi Mika Niikon Kiina-skandaalista keskustelemisen

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Kansanedustaja Mika Niikon bisnekset ovat persujen ja Kiinan sisäinen asia!

  1. Enemmän kiinnostaa Jussi Halla-ahon saama rahoitus, mutta se liittynee enemmän lännen tiedustelupalveluihin, joten sitä ei aleta tutkimaan. Kokoomuskin on täynnä rikoksia, mutta jos aletaan tutkimaan vähänkään, niin Sauli Niinistön mafia tuhoaa välittömästi.

  2. Ja näille maanpettureille ja myyrille järjestetään vielä juhlavat Valtiolliset hautajaiset .”Mitään lakeja ei olla rikottu ja mestarikin on sitä mieltä, että mitään sääntöjen vastaista ei ole tapahtunut”.

  3. Miten niin Kiinan valtioon kytkeytyvä yhtiö? Mitä ihmeellistä on vaalilainassa? Niikko olisi varmaan päässyt eduskuntaan ilman vaalilainaakin. Oli auttamassa RealMaxin Suomen toimiston perustamisessa, mitä sitten? Eikö Suomeen saisi perustaa yrityksiä?

    Ihme nillitystä koko artikkeli, säälittävää! Laiton lehti on pystynyt parempaankin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*