Free speech 18 tammikuun, 2020

 

 

Tarja Halosen logiikalla on OK mennä naimisiin sarjamurhaajan kanssa, jonka tietää jatkavan sarjamurhaamista yhdessä muiden sarjamurhaajien kanssa.

 

Kaiken lisäksi ISIS-naiset vielä aktiivisesti tukivat ISIS-sotilaita sekä pitivät heidän vankejaan omina henkilökohtaisina työ- ja seksiorjinaan.

 

Mutta eihän tämä nyt niin vakavaa ole. Tervetuloa Suomeen!

 

 

ISIS vauhdissa.

 

5 thoughts on “Päivän video: Tarja Halonen puolustaa ISIS-naisia

 1. https://youtu.be/21ACAlPm_cI?t=69
  ⛪✝️
  Esa Heiska: ”Raamatun yläpuolella ei saa olla mitään.
  ⛪✝️
  https://youtu.be/Jpmk6_iudYo?t=611
  🇫🇮
  ”Esa Heiska – Sota isänmaamme tulevaisuudesta”
  🇫🇮
  ”Suomen tulevaisuus näyttää huonommalta ja huonommalta, päättäjät tekevät toinen toistaan huonompia päätöksiä ja seurakunnat maallistuvat.”
  🇫🇮
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/03/03/vaikeneva-kenraali-f-airo
  🇫🇮
  ”Vaikeneva kenraali A. F. Airo”
  ✡️
  http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/kolmas_maailmansota_alkaa_israelista_vilhelmi_raudaskosken_hatkahdyttava_profetia_osa_i/
  ✡️
  ”Kolmas maailmansota alkaa Israelista: Vilhelmi Raudaskosken hätkähdyttävä profetia”

 2. omistaa ympäri Suomea kiinteistöjä, mutta irtaimistoa tonkii roskalavoilta.Rikkaus on sairaus, mitä enemmän on sitä pahemmaksi kitupiikiksi muuttuu. Montakohan ISIS terroristia tai akkaa asuu Halosen omistamissa kiinteistöissä ympäri suomea ? No ei varmaan yhtäkään ,vaikka tilaa Tarjalla ja Pentillä luulisi olevan.

 3. Miten on mahdollista, että Yhdysvallat, Israel ja Saudi-Arabia luovat ja pyörittävät Isiksen ja Al-Qaidan kaltaisia terrorijärjestöjå, eivätkä joudu oikeuteen? Tietysti koska he ovat vielä voittajien puolella. Liittoutuneet ovat tehneet järjettömiä rikoksiaan jo yli 100 vuotta ja ovat kirjoittaneet historian. Naurankin vahingoniloisesti sinä päivänä kun amerikkalaiset ovat tuomiolla. Terroristivaltiolle Yhdysvalloille ei myöskään mitään sympatiaa sotiessaan ja tehdessään rikoksia!

Comments are closed.